XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skärkolhydratintag kan vara ett framgångsrikt sätt att gå ner i vikt och minska kroppsfettet. Det har till och med visat sig ha positiva effekter på risken för hjärtsjukdom. Men även den bästa dieten kan förlora ånga efter ett tag. Ha en plan för att hålla på rätt spår och några tips och tricks i bakfickan för när det blir tufft. Nyckeln till en framgångsrik diet är konsekvent. Starta en ny diet är lätt - som att börja en relation - men att hålla jämna steg med det är mycket svårare.

Instruktioner

Förklara krig

1 Rengör ditt kök och skafferi. Eliminera eventuella hög-carb mat: spannmål, bröd, glass, ris, socker, potatis, kakor, godis, choklad, alkohol och öl. Också bli av med alla high-carb stärkelserika grönsaker som majs. Akta dig för "krypande kolhydrater," livsmedel du kanske inte från början misstänker innehålla höga halter av kolhydrater, såsom salladsdressing. Om du inte har hög carb mat runt huset, är du mindre benägna att äta dem. Donera mat du kan inte äta till vänner eller familj som kan, eller till och med en lokal mat skafferi eller skydd.

2 Börja varje morgon med en "kött och nötter" frukost. Det låter inte som en typisk frukost, men det är låg i kolhydrater, hög halt av protein, och fetthalten kommer att ge dig energi för timmar. Välj en fett kött och low-carb nötter. Detta kan vara en del biff och macadamianötter, eller en mexikansk omelett med salsa och guacamole, eller lax och en ny ung kokosnöt.

3 Drick en low-carb proteinshake per dag. Ökad proteinintag ökar din ämnesomsättning och hjälper dig att förlora fett och med ordentlig motion, bygga muskler. Akta dig för protein shakes eller smoothies från livsmedel eller butiker - de innehåller ofta tillsatt socker eller frukt.

4 Håll en low-carb alternativ nära till hands när du blir hungrig. Undvika jordnötter, eftersom de kan vara något hög i kolhydrater jämfört med andra nötter. Se också till att det inte finns några krypande kolhydrater, såsom honungsrostade glasyrer.

5 Lägg till livsmedel rika på hälsosamma fetter i din kost. Fett ger dig energi och hjälper dig att hålla fylligare längre. Bra fetter finns i lax, avokado, kokosolja, olivolja och väl marmore biffar.

6 Ät mer grönsaker. Frukter tenderar att vara hög i kolhydrater, men många grönsaker är inte. Få minst fyra portioner av kokta eller råa grönsaker per dag; det är 1 kopp okokt eller halv kopp kokta. Släng i en till två portioner av färgade grönsaker som morötter, tomater och paprika per dag.

7 Undvik frukter, bönor och mejeriprodukter. Dessa livsmedel alla tenderar att vara hög i carbs.The mjölk eller grädde i ditt kaffe eller te är tillåtna, dock.

Komma igång

8 Gör åtminstone en halvtimmes fysisk aktivitet varje morgon innan du äter. Detta kan vara en lång promenad, en rask jog, löpning, weight eller användning av en hjärt maskin. Detta kommer att skjuta upp din ämnesomsättning och väcka dig.

9 Börja spela ditt matintag. Håll din mat dagbok med dig hela tiden och skriva ner allt du äter.

10 Analysera din mat dagbok. Efter en vecka, granska dina anteckningar och plocka ut alla gånger som du kan ha fallit av vagnen. Försök att fastställa orsaken: var det ett ögonblick av svaghet eller en bit av kakan att vara artig vid ett kontor födelsedagsfest.

11 12 13

Tips

  • Konsultera en läkare eller dietist innan eller modifiera någon diet plan.