XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur Koka en Pipe


Koka dina rör för att rensa ut alla rester uppbyggd som har samlats efter kontinuerlig användning. Med tiden för tobaksrök linjer en rörets innerväggar med tjära, vilket gör att smaken av röken bli drabbade med tiden. Kokande dina rör lossnar hartset, så att du kan rengöra det med mycket mindre problem. Om du inte kan rengöra din pipa ut helt med ett rör borste, koka det kan vara din bästa insats.

Instruktioner

1 Fyll kastrull med vatten, sedan ställa in den på toppen av kaminen. Se till att du använder tillräckligt med vatten att röret helt kommer att översvämmas.

2 Placera röret i kastrullen och ställa kaminens temperatur till medelhög. Låt röret sitta i vattnet i 5 minuter efter att du märker vattnet börjar koka.

3 Använd tång för att ta pipan ur det kokande vattnet. Placera den försiktigt på en handduk efter att ta bort den från kastrullen.

4 Skrubba insidan av röret med röret borste för att avlägsna eventuella rester inte brutit gratis under kokningen. Använda en annan handduk för att hålla ändarna av röret under skrubb medan röret fortfarande är varm. Ren både munstycket och skaftet med röret pensel, torka sedan resten av återstoden av med handduken när röret kyls.

5 Håll röret under rinnande vatten från diskbänken för att skölja ut något av de material som har brutit sig loss under kokning och skrubbning. Låt röret torka nedåt, innan att röka ut det igen.

Tips

  • Nästa gång du köper ett rör, överväga hur svårt det kan vara att ta isär den eller använda pipe rengöringsborstar och verktyg för att rengöra den. Dess mekaniska konstruktion kan vara en indikator på hur mycket arbete som måste utövas.