XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Juice för friskt hår

Gör färska juicer en del av din vanliga kost, antingen med en mixer eller juicepress, kan bidra till att ge dig med viktiga näringsämnen som behövs för friska, stark hår. Att välja frukt och grönsaker höga i vissa vitaminer, som vitamin C, eller som är rik på essentiella mineraler, såsom järn, ger näring som behövs för att hålla dina hårsäckar frisk samt producera proteiner som behövs för hårväxt.

broccoli juice

Raw broccoli kan vara ett okonventionellt juicing val, men denna korsblommiga grönsaker är rik på vitamin E. A 2 1/2-kopp servering av hackade broccoli stycken - stjälken och buketter - producerar halv kopp färsk juice. En halv kopp juice har 2,7 internationella enheter av vitamin E, som är 9,5 procent till 12 procent av det rekommenderade intaget. E-vitamin hjälper till att hålla cellmembranen hårsäckar starka och friska, samt fungerar som en antioxidant som skyddar kroppen från skador från fria radikaler och toxiner.

Raw apelsinjuice

Liksom andra citrusfrukter, apelsiner är en bra källa till vitamin C, med 124 milligram per 1-kopp servering av rå apelsinjuice. Detta ger över 100 procent av det rekommenderade intaget av vitamin C per dag. Som vitamin E, är C-vitamin en naturlig antioxidant. Det behövs för att producera kollagen, vilket är viktigt för friskt hår. C-vitamin hjälper också kroppen att absorbera järn, ett viktigt mineral som stöder hår hälsa.

Katrinplommonjuice

Järn, förutom att hjälpa kroppen att göra röda blodkroppar, kan bidra till att förhindra håravfall. Beskär juice är naturligt rik på järn, med över 3 milligram per 1-kopp servering. Detta ger 17 procent till 38 procent av det rekommenderade kosten ersättning för vuxna kvinnor och män. När du har låga järnnivåer, kan din kropp bli blodbrist, vilket leder till dålig kost för hårsäckar, vilket kan leda till att tillväxtcykeln förkortas, vilket leder till håravfall.

morotsjuice

Morötter är naturligt rik på vitamin A, med 1,069 mikrogram per 1-kopp hackade morötter, vilket gör 1/4 kopp färsk morotsjuice. Detta ger mellan 82 procent och över 100 procent av det rekommenderade dagliga intaget av vitamin A för vuxna. Som vitamin C och E, vitamin A också en naturlig antioxidant som skyddar kroppen från gifter och fria radikaler. Dessutom är det som behövs för att bibehålla frisk hårväxt och hjälpmedel i produktionen av talg, oljan som skapats av håret körtlar att ge naturlig konditionering till håret och hårbotten. Brist på talg kan leda till en kliande hårbotten samt torrt hår som är långt från de rika, läckra lås människor längtar.