XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur mycket pengar Super Bowl Vinnare Få?


Super Bowl har blivit USA: s spel under de senaste decennierna som människor med även knappa kunskaper om fotboll lyssna på för att se vad alla hype handlar om. Den hype började nästan från början när spelet var känd som AFL-NFL-VM. Då NFL kommissionär Pete Rozelle anges för att göra det den största sak i idrott och som ingår i vinnande aktie - en då oerhörd $ 15,000 per spelare. Detta antal har ökat avsevärt sedan dess.

De tidiga åren

Den första 11 Super Bowl såg vinnarna får $ 15.000 per människa, och det ökade till $ 18.000 för nästa fem. Nästa 11 Super Bowls samlat varje vinnare $ 36.000. Dessa var långsiktiga set mängder.

Förändringar i strukturen

Från och med 1994, skulle de vinnande aktier baseras på Super Bowl intäkter från annonser, säten och sponsring. Detta ledde till lönerna alltmer dramatiskt under de närmaste åren.

nuvarande andelar

Som Super Bowl XLVIII, som hölls den 2 februari, 2014 varje spelare på det vinnande laget (Seattle Seahawks) fick $ 92,000. Spelare på den förlorande laget (Denver Broncos) fick $ 46.000 vardera.

Att få en fullständig Share

Alla spelare på den aktiva eller inaktiva roster som spelade i tre matcher får en fullständig del som gör en spelare inte på deltagarlistan, men dök upp i åtminstone åtta matcher och inte spela för ett annat lag i samma konferens. Veteraner på skadade reserv får också en hel del.

Att få en halv aktie

Spelare på den aktiva eller inaktiva roster med färre än tre spel deltog och spelarna inte på deltagarlistan som dök upp i mellan tre och sju matcher och inte med ett annat lag i samma konferens få en halv aktie.

utbetalning

Lagen måste betala sina spelare inom 15 dagar efter Super Bowl.