XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man förstå skelettet


Den mänskliga skelettet är ett fenomen studerats intensivt av läkare, sjukgymnaster, tandläkare, idrottstränare, personliga tränare och många andra människor inom hälso- och vetenskapsfält. Skelettet består av alla ben som finns i den mänskliga kroppen, som ger bindningsställen för de flesta av musklerna. Skelettsystemet är ramen för kroppen, och den viktigaste delen av kroppen för att stödja rörelse och viktbärande av den mänskliga kroppen.

Instruktioner

Hur man förstå skelettet

1 Lär dig ben bildas. För att göra detta, måste du förstå både mikroskopiska och makroskopiska strukturen av ben. Detta inkluderar att förstå de osteoblaster (celler som växer ben), osteoklaster (celler som bli av ben), skillnaden mellan spongiösa benet, den endosteum (inre skikt av ben), och benhinnan (yttre lagret av ben).

2 memorera de olika formerna hos benen som finns i den mänskliga kroppen och förstå var i kroppen varje typ påträffas. Tillsammans med memorering av formerna av ben, bör du också lära sig de olika delarna av de långa benen och vad varje del gör för att hjälpa benet att växa och utvecklas.

3 Bryt ner skelettet och lära sig det sektion för sektion. Börja med att lära sig skallen och dess ben. Du bör lära skallben från alla vinklar och även kunna identifiera de skallben tittar ner i skallen med kalott bort.

4 Lär olika ben som utgör ryggraden och revbenen (läs hela bröstkorgen av kroppen), och förstå skillnaderna mellan olika typer av ryggkotorna och hur många av varje typ finns i ryggraden.

5 Lär appendicular skelettet nästa. Det är bäst att ta reda på armar och ben tillsammans, eftersom många av benen i de övre och nedre extremiteten parallellt med varandra.

Tips

  • Ta del av specialiserade områden i benen där musklerna fäster. Detta hjälper dig senare när du arbetar på att lära muskelsystemet i form av bilagor och ursprung.
  • Försök inte att memorera alla ben på samma gång. Arbetet med att lära dem i grupper. Till exempel lär benen i armar och ben, eftersom det finns många likheter mellan armar och ben, sedan gå vidare till att lära ben i bröstkorgen, sedan vidare till huvudet.