XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man använder Diurex att gå ner i vikt


Diurex är en anti-svälla diuretikum som säljs över disk för att lindra vatten viktökning. Många människor behålla vatten vid vissa tider i månaden på grund av hormonella förändringar, menstruation eller efter graviditeten vikt. Diurex är ett diuretikum som hjälper till att eliminera vatten genom att öka urinering och minskar svälla. Det är möjligt att förlora upp till 5 pund. vatten vikt genom att ta kapslarna. Diurex bör användas kort sikt för att förlora tillfälligt vatten viktökning.

Instruktioner

1 Ät en halvtimme innan man tar Diurex. Efter en måltid, ta en kapsel av Diurex och dricka minst en 8 oz. glas vatten efter att ha tagit pilll. Dricka grönt te kommer att öka effektiviteten i Diurex genom tillsats av koffein.

2 Ta ytterligare en dos av Diurex var sex till åtta timmar att gå ner i vatten vikt. Var noga med att inte ta mer än fyra kapslar dagligen. Eliminera kolhydrater som bröd, pasta, potatis och förädlade livsmedel. Dessa kan hjälpa dig att behålla vatten, vilket kommer att minska effekterna av Diurex.

3 Drick minst 64 oz. vatten varje dag samtidigt som Diurex kapslar för att främja urinering. Ät mat som innehåller mycket protein för att motverka vätskeansamling såsom fisk, ägg, grönsaker och magert kött.

4 Börja ta Diurex tre till sex dagar innan menstruationscykeln för att motverka uppblåsthet och bidra till viktminskning.

Tips

  • Förvara Dirurex borta från fukt eller extrema temperaturer.
  • Konsultera en läkare innan du tar Diurex
  • Ta inte Diurex om du är gravid.
  • Ta inte Diurex om du är under 18 år gammal.
  • Ta inte Diurex om du har underliggande hygienkrav.
  • Diurex kan orsaka biverkningar såsom huvudvärk och allergiska reaktioner.