XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Lista över Pediatric örondroppar

Pediatric örondroppar används i två av de vanligaste sjukdomarna i pediatrik, otitis media och otitis externa. Otitis media är inflammation och / eller infektion i innerörat bakom trumhinnan. Otits externa är inflammation och / eller infektion i hörselgången framför trumhinnan. Det finns flera typer av droppar som används för att behandla specifika symtom eller sjukdomar.

Cerumenolytics

Lista över Pediatric örondroppar

Cerumenolytics är örondroppar som syftar till att mjuka upp eller ta bort öronvax eller öronvax. De två aktiva ingredienserna i de flesta av dessa preparat är karbamidperoxid (Varumärken: Auraphene-B, AURO örondroppar, Debrox, Mollifene och Murine Öronvax borttagning) och trietanolamin polypeptid oleat (Märke: Cerumenex). Dessa droppar är allmänt tillgängliga utan recept.

Lokalbedövningsmedel Droppar

Lokalbedövning droppar är utformade för att minska smärta i örat på grund av öroninflammation eller extern otit. Anestesi droppar inkluderar Benzocaine (Varumärke: Americaine Otic och Otocain) och pramoxin. Dessa droppar är allmänt tillgängliga med bara recept.

Steroid örondroppar

Steroid örondroppar används för att behandla inflammation i huden i hörselgången. De gemensamma aktiva ingredienserna är hydrokortison; dexametason (Varumärke: Dexasol); och fluocinolonacetonid (Varumärke: DermOtic Oil Örondroppar). Dessa droppar är endast tillgängliga genom recept.

Antiinfektiva örondroppar

Anti-infektiösa örondroppar är design för att behandla infektioner i hörselgången på grund av extern otit eller öroninflammation hos barn som har fungerande rör i trumhinnan. Antibiotika mot infektioner som är lätt tillgängliga är neomycin och polymyxin B; ciprofloxacin (Cetraxal); ofloxacin (Floxcin Otic); gentamycin; gramicidin; nystatin; och framycetin. De icke-antibiotiska medel mot infektioner är chloroxylenol; och ättiksyra eller vinäger (Varumärke: Acetasol). Örondroppar som innehåller antibiotika kräver vanligtvis ett recept.

Extern otit - simmare öra Droppar

Öron droppar som används i förhindrandet av simmare öra är i allmänhet utformade för att avlägsna fukt i örat och / eller sänka pH så att de gemensamma svampar och bakterier inte växer. Dessa droppar innefattar ättiksyra (Varumärke: Acetasol, Vosol); isopropylalkohol (Varumärke: Simma Öron, Auro-Dri). Alla av dropparna som används för behandling är kombinationen droppar att behandla båda de inflammation och infektion aspekter av sjukdomen. De förebyggande droppar tillgängliga utan recept.

Kombinationsörondroppar

Kombinationsörondroppar har mer än en aktiv ingrediens och är i allmänhet utformade för att behandla flera aspekter av otitis media eller extern otit. Analgetiska örondroppar är använda för att minska eller eliminera smärta i allmänhet i förening med öroninflammation. Endast ett preparat används normalt, en kombination av Antipyrin och Benzocaine (Varumärken: A / B Otic, allergen, smärtstillande Otic, Antiben, Auralgan, Aurodex, Auroto, Dolotic, örondroppar, droppar Earache och Otocalm).

Annan kombination öra droppe är ett antibiotikum och steroid tillsammans, vilket används för att behandla primärt extern otit. Dessa inkluderar: chloroxylenol / hydrokortison / pramoxin (Varumärke: Aero Otic HC, Cortamox, Cortane-B, Cortic-ND, Cyotic, Exotiska-HC, Hydro Öron, IvDerm, Otirx, Oto-End, Otomar HC, Otozone, Tri- otiska, Zolene HC, Zoto-HC droppar); chloroxylenol / pramoxin (Varumärke: Pramotic, Uni-Otic); hydrokortison / neomycin / polymyxin B (Varumärken: Cort-biotiska, Cortatrigen, Cortisporin Otic, Cortomycin, Drotic, Masporin Otic, Oti-Sone, Otimar, Otocort, Pediotic, UAD Otic); och ciprofloxacin / dexamethosone (Varumärke: CIPRODEX). Dessa droppar kräver recept.

Hemlagad örondroppar

Hemlagad droppar görs för att efterlikna kommersiellt tillgängliga droppar för att förhindra simmare öra. Tre av de vanligaste som rekommenderas är lika delar vit vinäger och isopropylalkohol eller etanol (vodka); rak vit vinäger; och rak etanol. Dessa är utformade för att avlägsna fukt från hörselgången och sänka pH för att förhindra bakteriell eller svamptillväxt.