XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många kvinnor är självmedveten om sina bröst. De känner att de är för stort eller för litet eller för saggy eller för full. Många kvinnor undrar också om symmetri på sina bröst. De flesta kvinnor märker åtminstone några storleksskillnaden mellan sina bröst, och för vissa denna skillnad är märkbar. Många gånger detta är normalt, men i vissa fall kan en större bröst vara ett tecken på ett problem.

naturliga bröst

Naturliga bröst är nästan aldrig symmetrisk. En är nästan alltid större än den andra. En stor skillnad såsom en B-kopp och ett DD-cup kan åtgärdas med kirurgi eller genom att bära stoppning på mindre sida.

Amning

Under amning, är det normalt att ett bröst för att verka fylligare eller större än den andra. Om barnet gynnar en sida, kommer det att fylla upp mer än den andra. Efter avvänjning bör bröst tillbaka till samma storlek.

Bröst-augmentation kirurgi

Efter bröstimplantat kirurgi, är det normalt att ett bröst att svälla mer än den andra. Om efter fyra månader, finns det fortfarande en märkbar storleksskillnad, se din plastikkirurg att ta reda på vad som är fel.

plötslig förändring

En plötslig förändring i storleken och formen på en eller båda brösten kan indikera bröstcancer. Se en läkare omedelbart om någon bröst plötsligt verkar större än normalt.

Bröstimplantat

Bröstimplantat kan bryta ner, läcka eller brista. Om du har implantat och ett bröst plötsligt verkar mindre än den andra, se omedelbart din plastikkirurg att ta reda på vad som hänt.