XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Många kommersiella gym och hälsoklubbar har ett dopp station, en apparat som gör det möjligt för utövare att utföra dips, en övning som främst fungerar triceps, bröst och axlar. De som inte har ett gym medlemskap eller tillträde till ett dopp station fortfarande kan vinna styrketränings fördelarna med nedgångar genom att ändra sin inställning till träning eller med hjälp av olika utrustning.

bänkar

Dips använder kroppsvikt för att aktivt betona triceps musklerna på baksidan av armarna genom att arbeta mot tyngdkraften. Du kan göra denna övning med hjälp av två standard platta, fria rörliga bänkar. Placera bänkarna parallellt med varandra, platt på golvet. Utrymme bänkarna ungefär hälften din längd isär (3 feet isär om du är 6 fot lång, till exempel) och sitter på kanten av en av bänkarna, som vetter mot den andra. Sträck ut och placera fötterna på kanten av det motsatta bänk och placera armarna bakom dig, palmer platt till kanten av bänken. Sänk dig så långt du kan utan att röra golvet, sedan höja dig tillbaka till utgångsläget.

Barr / Parallettes

Gymnastik utbildningscentrum har ofta parallella stänger, som, som namnet antyder, är två långa trä barer som står parallellt med varandra. Gymnaster använder dessa barer att utföra rutiner som involverar flips, vänder och doppar att påverka deras övre kroppar. Om du har tillgång till ett sådant centrum, kan du använda barer att utföra grundläggande dips. Om du inte har tillgång till, kan mindre bärbara versioner av parallella stänger göras från PVC rörsystem. Känd som "parallettes," dessa miniatyr barer är mindre än en fot lång. Även om du inte kommer att kunna få en fullständig vertikal förlängning som du gör med vanliga barer, doppar fortfarande kan utföras genom att sitta på golvet mellan parallettes. Fatta varje horisontell bar och tryck nedåt, vilket höjer din kropp och utför dips.

olympiska ringarna

Prisvärda versioner av olympiska ringarna kan köpas från många återförsäljare träningsutrustning. Tillverkad av slitstark ABS-plast, kan dessa ringar hängas från nästan alla overhead bar (såsom en trädgren, monterad pull-up bar eller barns gungställning) och tas bort en gång gjort. Häng ringarna på ungefär axelhöjd och använda låsmekanismer för att hålla de hängande remmar på plats. Hoppa upp och ta ringarna och utföra dips som du skulle göra om du använder ett dopp station. Till skillnad från ett dopp station, dock stabiliserande andra än triceps muskler aktiveras under förflyttningen på grund av instabiliteten i ringarna.