XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Boxning Mitt Training


Boxare använda olika verktyg för att utveckla sitt hantverk. Boxning vantar är ett pedagogiskt verktyg som ger en rad fördelar för någon utveckla fighter. Vantar kan användas för att göra sådana saker som rätt en kämpe teknik eller lära honom ring rörelse tips.

Definition

Boxning vantar, även kallade mits, är vadderade handskar som används i utbildningar. Instruktören eller tränaren håller vantar framför fighter medan ropar instruktioner. Boxning vantar kan användas utanför sparring för att arbeta på specifika områden av en fighter spel såsom försvar eller kombination stansning. Det är viktigt för instruktören att hålla vantar ordentligt som alltför rigid kan leda till skador när de drabbas.

kombination träning

Kombination stans är en viktig del av varje boxare repertoar. En fighter måste kunna kasta slag i följd för att hålla sin motståndare vakt och i ett farligt läge. Träning med boxning vantar kan bidra till att utveckla en fighter förmåga att använda kombinationer. Till exempel, kan tränaren spendera tid som visar en kämpe en viss kombination såsom jaben, Jab, krok combo. Därefter skulle fighter utöva denna kombination som hans tränare höll upp vantar; kräver stans i ordning. Med upprepade praktiken kommer fighter kunna använda dessa kombinationer efter varandra.

försvars Training

Försvar är lika viktigt att brottet när försöker vinna en boxningsmatch. En fighter måste kunna undvika och blockera motståndarens attacker. Träning med boxning vantar kan bidra till att utveckla dessa förmågor. Tränaren bär vantar kan härma en stansrörelse, tvingar boxare till antingen blockera eller undvika stansen. Försvarsutbildning med vantar kan också tillsättas till andra utbildningar. Till exempel kan en tränare instruera boxare att kasta en kombination serie och sedan dodge eller blockera mötande attack från vantar. Denna utbildning kommer att hjälpa fighter lära sig rörelserna i samband med stansning och hur man handskas med mötande slag.

teknik Träning

I boxning, spelar tekniken en viktig del i framgången. Kasta en effektiv strejk är inte bara om makt, men tekniken för leverans samt. Vid användning av boxning vantar, kan en kämpe arbeta på sin teknik när kasta slag. Instruktören kan visa det rätta sättet att kasta en punch som en uppercut. Sedan instruera fighter om hur man efterlikna dessa rörelser i den bästa formen möjligt. Utvecklingen av stans tekniker kan hjälpa en fighter landa ett kraftfullt slag vid rätt tidpunkt.

Annan information

Stans vantar används för ett antal strids sporter som kickboxning och muay thai boxning. Kicking kuddar är en annan form av boxning pad, men deras funktion är att stödja utvecklingen av sparkar förmågor. Boxning vantar kan köpas från sportaffärer såsom Sports Authority eller online leverantörer som MMAwarehouse.com.