XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Ingredienserna i Neutrogena känslig hud Sunblock Lotion

Neutrogena hävdar dess känslig hud solskyddsfaktor är oljefria, icke-irriterande, icke-oljig och kommer inte att täppa till porerna. Det sägs att de vitaminer ingår förhindra skador från solen. Finns i SPF betyg av 30 och 60, är ​​Neutrogena känslig hud Sunblock påstods arbeta utan kemiska solskyddsmedel. Det finns 30 ingredienser som ingår i denna produkt.

Aktiv beståndsdel

Neutrogena känslig hud sunblock lotion innehåller titandioxid i en 9,1 procent koncentration. Titandioxid är listad som en icke-irriterande solskydd ingrediens "Milady hudvård och kosmetiska ingredienser Dictionary." Det skyddar huden från att ta emot UV-strålar som produceras av solen.

Mjukgörare och Förtjockningsmedel

Mjukgörare är fuktgivande ingredienser som hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. De mjukgörare som ingår i Neutrogena känslig hud solskydd inkluderar stearinsyra, trimetylolpropan triethylhexanoate, neopentylglykol dioktanoat och isopropyl c12 15 Paret 9 karboxylat. Vatten är en produkt som ingår för att ge omedelbar fukt och struktur till produkten. Förtjockningsmedel ger solskydd en rik, krämig konsistens. Förtjockningsmedel som ingår i Neutrogena känslig hud sublock inkluderar C12 15 alkylbensoat, karbomer och cetearylalkohol. Dessa ingredienser tjänar även, i en omfattning, som uppmjukande medel som det beskrivs i "Cosmetics Unmasked." Glycerin tjocknar solkräm och är en mjukgörande med hygroskopiska egenskaper. Den drar vatten från luften till huden.

Stabilisatorer och konserveringsmedel

Konserveringsmedel förlänga hållbarheten hos en produkt genom att förhindra en uppbyggnad av svampar, bakterier och mikroorganismer. Konserveringsmedel ingår i Neutrogena känslig hud sunblock lotion inkluderar butylparaben, metylparaben, isopropylparaben, isobutylparaben och fenoxietanol. Dessa kemikalier är anti-svamp, antimikrobiella och anti-baceterial, enligt "Cosmetics Unmasked." Stabiliserande ingredienser hålla produkten från förnedrande över tiden. Järnhydroxid och dinatrium-EDTA hålla ingredienserna från att förstöra.

Antioxidanter och vitaminer

Neutrogena känslig hud sunblock lotion innehåller antioxidanter, ämnen som förhindrar en uppbyggnad av fria radikaler på huden. Fria radikaler är en restprodukt av cellulär metabolism, uppstår när syre samverkar med huden, en process som beskrivs i "Milady hudvård och kosmetiska ingredienser ordbok." Det finns tre antioxidant ingredienser i Neutrogena känslig hud sunblock: butylerad hydroxytuluene, eller BHT, grönt te blad ectract och E-vitamin, som anges som tokoferol. Solkräm innehåller också två former av vitamin B5, Panthenol och kalciumpantotenat. Vitamin B5 fungerar som en fuktighetskräm.

Emulgeringsmedel och Surfactants

När emulgeringen sker, olja och vatten blanda ihop utan att separera. Neutrogena känslig hud sunblock lotion innehåller två ingredienser som fungerar som emulgeringsmedel: steareth 2 och neopentylglykol diiostearate. Tensider ändra hur vatten interagerar med produkten. Ytspänningen hos vattnet minskas, vilket gör att Neutrogena känslig hud solskydd att glida på huden. Kaliumcetylfosfat och steareth 21 är tensider som ingår i denna produkt.

Andra ingredienser

Kontinuerlig täckning är viktigt i en solskyddsfaktor. Ingrediensen akrylater C10 30 alkylakrylat tvärpolymer bildar en film på huden som gör Neutrogena känslig hud solskydd att arbeta hela dagen. Aluminiumhydroxid fungerar på samma sätt, i enlighet med "Cosmetics Unmasked." Det skyddar huden, vilket gör att solskyddsfaktor att fungera som avsett. Trietanolamin reglerar pH-värdet av produkten, se till att produkten inte är för surt eller basiskt på grund av arten av ingredienserna. Butylenglykol förbättrar blandnings förmågor ingredienser som ingår i Neutrogena känslig hud solskydd. Det garanterar att alla kemikalier som ska upplösas, göra.