XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Shin spjälor kan vara en smärtsam och handikappande tillstånd. Här kommer vi att undersöka benhinneinflammation skador och behandling som oftast används för att behandla detta tillstånd.

Identifiering

Benskydd spjälor skador diagnostiseras när inflammation uppstår på höljet som omger benet på underbenet. Detta alstrar smärta i den nedre halvan av benet som kan åtföljas av svullnad. Andra symtom som är mest vanliga i shin spjälor är en lumpy känsla i muskeln på skenbenet, rodnad på huden, smärta som uppstår vid början av övningen och varar länge efter träning är klar.

Behandling

Benhinneinflammation skador oftast behandlas med is i början av akuta fasen för att minska smärta och svullnad, stretching övningar och vila. Efter den initiala akuta fasen, kan värmeterapi vara bäst för smärtkontroll. Icke-viktbärande övningar är bäst i detta skede, såsom simning eller cykling. Om smärtan kvarstår, då det kan vara nödvändigt att söka behandling från en läkare. Antiinflammatoriska läkemedel används ofta för att hjälpa till att minska inflammation och ge smärtlindring.

orsaker

Benskydd spjälor orsakas ofta av spända muskler i de nedre delarna av benet. Stretching före träning kan ofta att försöka lösa detta. När de utövar, särskilt när man kör på hårda ytor, är det viktigt att ha bra skor kvalitet. När du kör, är det oftast bäst att köra på mjukare ytor som sand eller gräs för att minska chocken absorberas av benen under träning.

Förebyggande / Lösning

Benskydd spjälor ofta upprepas, även efter vila och medicinering. Det är viktigt att sträcka benmusklerna före träning, bära bra skor när du tränar och undvika ökande intensitet och varaktighet av motion för snabbt.

överväganden

Shin spjälor kan vara mycket smärtsamt och kräver ofta behandling. Det kan vara nödvändigt att få röntgen eller en MRI för att utesluta en möjlig stressfraktur. De flesta yrkesverksamma rekommenderar att du väntar tills symtomen har försvunnit innan du återupptar träningen. Det kan vara nödvändigt att modifiera träningsprogrammet med icke-viktbärande övningar och stretching. Även om skenben spjälor anses vara en överanvändning skada, är det möjligt att återuppta normala aktiviteter efter behandling.