XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tennis program för barn i Houston, Texas


Houston är hem till den amerikanska Tennis Professional Tour (ATP) US Mäns Clay Court Championships. Med barn kunna titta på världens bästa tennisspelare tävlar på högsta nivå, dess inte konstigt att det finns många junior tennis program som hjälper barn utvecklas till väl avrundad tennisspelare. Föräldrar bör leta efter ett program som passar deras barns ålder och kunskapsnivå.

City of Houston ungdoms Tennis

Staden Houston Ungdom Tennis program är en fri stad omfattande tennis program för barn i åldern fyra till 18. Detta program är även känd som National Junior Tennis League och är en del av USTA spelare utvecklingsprogram undervisning barn grunderna om sporten och uppmuntrande dem att delta i USTA Junior team Tennis ligor. Grundläggande tennis instruktion ges till barn vid lokala offentliga parker under hela året. Detta är ett utmärkt program för ungdomar att lära sig tennis grunderna och få en smak av konkurrens.

National Junior Tennis League
713-803-1112

Northgate Country Club

Northgate Country Club är en privat country club som erbjuder golf, tennis och lokala evenemang i Houston. Northgate Country Club är hem till Olivier-Trebisky Tennis Academy utveckla talangfulla juniorer genom turneringsspel. Akademin drivs av USTA tennis proffsen Ken Olivier och Dave Trebisky. Filosofin är centrerad kring att utveckla hela spelaren. Northgate Country Club junior akademi har valts som Houston USTA tävling träningscenter för 2010. Denna akademi är designad för seriösa konkurrenter som vill flytta till nästa nivå.

Northgate Country Club
17110 Northgate Forest Drive
Houston, TX 77068-1445
281-444-5302
northgatecountryclub.com

Ayala Tennis Academy

Ayala Tennis Academy är en junior matar program ligger på The Forest Club där det finns både grus och hardcourt för juniorer att träna och lära sig på. Det drivs av Ayala familj, tre tidigare världsklass spelare med sina erfarenheter hjälpa juniorer träna för konkurrens. Spelare arbeta på fundamenta, mental utveckling och strategi. Genom en på en lektioner eller små klasser, junior arbetar mot de nationella målen i ett schema som passar in i studentens akademiska scheman. Ayala Tennis Academy är dedikerade att hjälpa ett utvalt antal juniorer varje år ta sina spel till college stipendier och professionella spela.

Ayala Tennis Academy
9950 Memorial Drive
Houston, Texas 77024
713-686-3720
ayalatennisacademy.com