XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Campingplatser i Snowbird, Utah

När snön smälter bort, är en familjevänlig skidort på Snowbird förvandlats till en sommar fritids oas. Inte bara kan du ta ut i de skogsbeklädda sluttningar till fots, mountainbike, häst eller skoter, kan du rida på en antenn spårvagn, sjunka 1.300 fötterna på en antenn bildspel eller grop dina muskler mot en klättervägg eller rep kurs. Karuseller och attraktioner lockar familjer att stanna i flera dagar i sträck. Om camping är ditt boende val, två campingplatser finns längs Highway 210.

Albion Basin Campground

Albion Basin Campground ligger i Little Cottonwood Canyon på en höjd av 9.500 fot, bara 3,5 miles från Snowbird. Campingen ligger bland asp och tall nära öppna ängar. Hem till den årliga Wasatch Wildflower Festival, är platsen ett utmärkt vild visning plats under sommarmånaderna. Camping ger grundläggande bekvämligheter för en primitiv camping upplevelse, inklusive valv toaletter, dricksvatten och icke-elektriska campingplatser med brand ringar och picknickbord. Stora familjer eller grupper av vänner kan boka en av campingens dubbel- eller trippel platser. Bokningar kan göras online.

Tanner Flat Campground

Belägen på en lägre höjd av 7200 fot, men ändå inom 3 miles från Snowbird, spricker Tanner Flat Campground i höstfärg med lönn, ek och asp. Camping ger rullstolsanpassade, icke-elektriska campingplatser för både enskilt och i grupp användning, tillsammans med bekvämligheter som spola toaletter, asfalterad parkering och dricksvatten. Två tält endast platser ställs tillbaka bland träden för en mer avskild känsla. RV storleken är begränsad till 26 fot i längd. Husdjur är förbjudna.

dispergerad Camping

Primitiva camping finns i hela området. Kör längs skogssidovägar att hitta vegetationsfria gläntor med hårt packad ytor. Det finns inga avgifter, ingen publik och inga Forest Service bekvämligheter, så du måste planera för ditt eget vatten och toalett behov. Vatten från strömmar kan renas och användas för att dricka. Camping är tillåtet inom 150 fot av vägen, men du måste stanna minst 100 meters avstånd från någon vattenkälla. Lägereldar är tillåtna om brand begränsningar finns på plats. Använd en tidigare existerande ring för att undvika att skapa nya sveda märken, eller överväga en brand kastrull eller högen brand.

Vad du bör veta innan du åker

Tanner Flat är öppen från Memorial Day Labor Day, men den höga höjden av Albion campingplats kräver en kortare period med snö kvardröjande till juni. Campingen mål 4 juli som sin öppningsdagen varje år, men accepterar inte bokningar fram till mitten av juli. Den höga höjden kan orsaka huvudvärk, illamående och andnöd hos vissa personer. Håll din kropp väl hydrerad för att lindra symtom, som orsakas av fuktförlust från ökad andning. Njut av områdets fruktsamma djurliv, men använder ett teleobjektiv och inte försöka närma djur för foton. Förvara din mat, sopor och doftande objekt i hermetiskt tillslutna förpackningar i ett vilt beständigt sätt, såsom i bagageutrymmet i bilen, i en hård ensidig RV, eller är säkrade i en björn säkert skåp eller camping container placerad långt borta från din tält.