XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Olika vapen kämpar situationer kräver olika bränningstekniker. Flash observation är en teknik som används när man behöver skjuta snabbt och ditt mål är nära inom räckhåll. De flesta skyttar är frestad att bara peka och skjuta, men blixt observation är i allmänhet mer exakt. Du ansluter snabbt sevärdheterna och är inte nödvändigtvis lika exakt som i situationer där du har tid att ordentligt sikta och brand.

Instruktioner

1 Få inom en nära håll av målet, upp till 10 varv. Avståndet kan variera beroende på intervallgränserna för olika vapen, men de flesta pistoler och handeldvapen landa i intervallen där denna metod är tillämplig och hjälpsam.

2 Grip en pistol med antingen en hand eller två händer, beroende på din position eller önskemål, och fokus genom att rikta pistolen i den allmänna riktningen av målet.

3 Lyft pistolen till ögonhöjd och antar en normal shooter hållning. Gör detta smidigt och snabbt. Maste den övergripande teknik beror på hastigheten och precisionen i alla rörelser.

4 Ändra fokus från målet till den främre åsynen av pistolen. Hålla båda ögonen öppna för att observera och upprätthålla balansen i sikte.

5 Rikta den främre syn från vänster till höger, eller horisontellt, mellan de bakre sevärdheterna. Det är inte nödvändigt att rikta in främre sikte upp och ner eller vertikalt. Även en genomsnittlig skott kommer vanligtvis att garantera en träff så länge du justera sevärdheter horisontellt.

6 Krama avtryckaren bibehållen syn på målet. Flera skott är valfria. Om bränning mer än ett skott i följd, ge extra tid mellan skott för att säkerställa noggrannheten.

7 Perfekt denna snabb följd av rörelser genom att träna med ökande hastighet medan skjuta på flera mål. tränar också genom att flytta när du fotograferar.

Tips

  • Öva allmän handeldvapen och skjutvapen säkerhet genom att alltid peka i skjut och vrida säkerhet på när pistolen inte används.
  • Följ alla lokala och statliga bestämmelser om handeldvapen och skjutvapen.