XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Golfare, amatör eller professionell, försöker alltid att förbättra sin puttning. Det bästa sättet att göra detta utan att lämna hemmet är att skapa din egen personliga putting green. Greener är gjorda av konstgräs, som kan köpas hos din lokala hem förbättring butik. Gräset rymmer upp till elementen och är lätt att ta hand om. När du har skapat och bygga din egen anpassade putting green, kan du öva när som helst.

Instruktioner

Hur man designar en green

1 Bestäm hur många sätta hål du vill att din putting green att ha. Du kommer då att kunna bestämma storleken och formen på din nya green.

2 Leta upp en nivå plats som kommer att vara tillräckligt stor för putting green. När du har bestämt på platsen, rensa området omgivande skräp såsom träd och stenar.

3 Rita en skiss av green på platsen med landskaps sprayfärg. Gräva ut åtminstone fyra inches av smuts inom konturen. Detta område måste hållas plant när smutsen avlägsnas.

4 Lägg ett lager av krossat grus i den nyskapade hålet. Kompakt gruset tills det är jämn och slät. Grus hjälper till med dräneringsvattnet. Placera ett lager av stendamm över gruset. Se till att det är packad, plan och jämn.

5 Gräva hål för kopparna. När hål grävt använda snabbtorkande betong till cement kopparna i botten av green.

6 Lägg försiktigt putting green ovanpå stendamm och grus bas. Hammare i sod häftklamrar längs putting green för att hålla den på plats och se till att inga stötar. Testa din nybyggda green genom att försiktigt slå en golfboll på vägen.