XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Ballonger, men typiskt dekoration för fester eller föremål för barns lekar, kan också ge dig en rolig och terapeutiskt verktyg för träning. En ballong träning kan användas med en läkare godkänd hälsa underhållsplan för att öka smidighet och rörlighet och för att förbättra hjärt-och luftvägsproblem, balans, fingerfärdighet och muskeltonus.

Instruktioner

1 Förbered dig för din träning genom att blåsa tre medelstora ballonger, förändras i lätt, andas träning lämplig kläder, sätta upp musik och undanröja eventuella fallrisker såsom föremål på golvet som kan leda till att du löser ut.

2 Planera din träning genom att lista den tid du ägnar till träningen för den dagen. Gör plats i din plan för en pre-workout 15 minuter stretching uppvärmning. Bryt upp övningar inom träningen i steg fem eller 10 minuters med en kort hydrering eller "catch-din-andan" bryta sig in mellan.

3 Börja stretching och andningsövningar. Sträck på en långsam och jämn takt tills kroppen känns avslappnad.

4 Öva studsar en ballong in i luften med en hand utan att låta det falla till golvet och upprepa med den andra handen. Om man arbetar med en partner eller flera andra personer, praktik bopping ballongen till dem med samma metod - första sidan och sedan den andra. Som övningen fortskrider, bop ballongen högre upp i luften med ena handen, sedan den andra och sedan båda händerna (liknar volleyboll drag). Ta en paus.

5 Upprepa steg 5 med olika kroppsdelar. Ta en paus.

6 Kör på plats håller din ballong, och ändra ballongläge medan du kör. Försök att hålla ballongen framför dig nära bröstet som du kör, håller ballongen rakt ut från din kropp och håller ballongen ovanför huvudet med båda händerna. Ta en paus.

7 Hit ballongen bort från kroppen så hårt du kan, och sedan springa efter den. Upprepa detta flera gånger. Ta en paus.

8 Jonglera flera ballonger eller balansera en ballong på fingret, näsa eller baksidan av handen. Ta en paus.

Tips

  • Om du har en latex eller naturlig allergi gummi, prova säkra liknande alternativ såsom en övning boll och volleyboll kombination eller en badmintonracket och fjäderboll. En övning boll är tillverkat av mjukt, Polyvinylklorid (PVC) plast och kan användas i kombination med en volleyboll, som är gjord av läder. Ensamstående praktiken med hjälp av en badmintonracket balans eller slå en fjäderboll ger samma terapeutiska fördelar som en ballong. Foot kan också ge liknande fördelar för gummifilament bollar.