XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vilka är fördelarna med laser parodontal kirurgi?


Parodontit är det tekniska namnet på tillståndet i tandköttet gingivit. Detta tillstånd kan behandlas på ett antal olika sätt, med laserbehandling är den nyaste behandlingsmetoden.

peridontal sjukdom

Parodontit är en inflammation i tandköttet på grund av de långsiktiga effekterna av plack insättningar, vilket ofta resulterar i blödande tandkött, ömma tandkött, svullet tandkött, munsår och missfärgning av tandköttet.

Laser Periodontal kirurgi som ett komplement

De flesta tandläkare använder för närvarande laser parodontal kirurgi som ett komplement till andra metoder, vilket innebär att de använder laserbehandling utöver mer traditionella behandlingsplaner.

Smärta

Det finns några studier som tyder på att laser parodontal kirurgi, när det görs på rätt sätt, kan leda till snabbare återhämtning tid, mindre blödning i tandköttet, och mindre smärta totalt jämfört med traditionella behandlingsmetoder.

Skicklighet tandläkare

De ökade fördelarna med laser parodontal kirurgi beror på den kompetens som tandläkare. När de utförs av en skicklig yrkesman, kan fördelarna med parodontal kirurgi vara betydligt större än de hos traditionella metoder.

våglängder

Det finns mycket debatt över vilka våglängder av den parodontala lasern bör användas för optimering av framgång i parodontal kirurgi. Detta leder till en stor del av variansen i andelen framgångsrika parodontal kirurgi.