XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om omvårdnad Ledarskap Journals


Området omvårdnad förändras hela tiden, och sjukvårdsreformen ger nya frågor och utmaningar för sjuksköterskor.

Ett sätt att hålla dig ajour med policyfrågor, är bästa praxis och innovationer som är viktiga för sjuksköterskor genom att läsa några av de vård ledarskap tidskrifter som finns tillgängliga.

Här är en översikt över några av de publikationer som du kanske hitta och de ämnen de täcker.

nursing Hantering

Med en upplaga på 80.000, publicerar Nursing hantering granskade artiklar som syftar till att utbilda läsarna om de juridiska och etiska aspekter av omvårdnad ledarskap, personalledning, rekrytering och retention, budgetfrågor, sortiment och kvalitetskontroll.

Nya funktioner har inkluderat historier på medkänsla trötthet, självmordsrisk screening, och genomföra en klinisk stege program.

Tidskriften erbjuder abonnemang, men många artiklar finns gratis på nätet.

sjuksköterska Leader

Publicerad av American Organization of Nurse Befattningshavare (Aone), är sjuksköterska Leader en tidskrift för administratörer att göra övergången från ledningen till ledarskap. Varannan månad publikation erbjuder funktioner som "Leader att titta på", som profiler sjuksköterska ledare som har utmärkt sig inom området, och "Lessons Learned", som hjälper yrkesverksamma lära av erfarenheterna från sina kollegor.

American Journal of Nursing

American Journal of Nursing är en granskad, evidensbaserad tidskrift som ger klinisk information och forskning och diskussion av relevanta och kontroversiella professionella frågor. Den AJN svartabörshajar dess "anslutning till normerna i journalistisk integritet och kompetens, och främjande av ammande perspektiv på hälsovården och allmänheten."

Tidskriften har "NewsCap" artiklar varje månad, regummering nyheter av intresse för sjuksköterskor, såsom nya rön om behandlingsprotokoll, riktlinjer för utvecklingen vård och politiken.

Andra avsnitt inkluderar debattartiklar, insändare och analytiska artiklar om en rad ämnen, från whistleblower skydd för folkhälsofrågor med bästa praxis i klinisk vård.

Betalprenumerationer finns för full tillgång, men ett antal artiklar kan nås gratis på nätet.

ytterligare Journals

Det finns massor av välrenommerade tidskrifter med inriktning på omvårdnad ledarskap. Några ytterligare publikationer att höra är:

Journal of Excellence i omvårdnad Ledarskap
Journal of Nursing Administration
Omvårdnad Ledarskap Forum
Policy, politik och Nursing Practice

Internationell sjukvård Ledarskap Information

För de som söker information om omvårdnad ledarskap som går utöver USA, det finns många goda resurser.

En populär tidskrift är den internationella Nursing Review, som presenterar fallstudier från hela världen om sjuksköterskors roller i olika hälso- och sjukvårdssystem.

Canadian Journal of Nursing, utgiven av McGill University School of Nursing. Tidskriften publicerar ursprungliga omvårdnadsforskning som "utvecklar grundläggande kunskaper för disciplin och undersöker tillämpningen av kunskap i praktiken."

BMC Omvårdnad är ett öppet tillträde tidskriften publicerar ursprungliga granskade forskningsartiklar i alla aspekter av omvårdnadsforskning, utbildning och praktik.