XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur fungerar Medicare DME PPS Arbete?


Centers for Medicare och Medicaid etablerade blivande betalningssystemet (PPS) för hemma hälsomyndigheter (HHAs). Medicare betalar en HHA varje månad för hemsjukvård tjänster till kvalificerade patienter. De tjänster som omfattas genom PPS inkluderar vård och terapi tjänster, medicinsk utrustning, hemsjukvård medhjälpare och medicinska sociala tjänster. Ofta en läkare kommer att förskriva DME (varaktig medicinsk utrustning) såsom käppar, vandrare, sjukhussängar eller rullstolar för homebound patienter. De HHA räkningar Medicare direkt för hemsjukvård och DME så länge de är medicinskt nödvändiga.

Instruktioner

1 Skaffa ett recept från din läkare eller behandla utövare för DME.

2 Välj en HHA som godkänts av Medicare-programmet och som kan ge all den vård hem behövs, inklusive personal, medicinsk utrustning och DME.

3 Begär en förklaring av tjänster som omfattas av Medicare innan vården inleds. Den HHA måste förklara muntligt och skriftligt hur stor del av din faktura är täckt. Du kan debiteras om du inte har träffat din Medicare avdragsgill.

4 Gå igenom täckning plan Medicare för att avgöra om DME kommer att hyras eller köpas. Utrustningen blir patientens egendom om man köper.

Tips

  • En läkare, planerare utskrivning från sjukhus eller ledande gemenskap remiss tjänst kan hjälpa till med att granska din täckning plan Medicare och rekommendera en kvalificerad HHA.
  • Medicare Part B omfattar DME så länge utrustningen är ordinerats av läkare. En Medicare Advantage plan omfattar även DME, men du kan behöva betala en del av kostnaden.