XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vad är Infant Vaccinationer för influensa?


Spädbarn influensavaccin är en viktig del av förebyggande medicin. Den influensa skott är säker och kan ges till spädbarn 6 månader eller äldre.

Definition

En vaccination för influensa är en inaktiv form av influensavirus. Vaccinet lär immunsystemet att känna igen influensavirus så det kan förhindra sjukdomen.

Betydelse

Spädbarn är en av de mest utsatta grupperna av människor för influensa. Infant influensavaccin kan bidra till att förebygga sjukhusvistelse och dödsfall från lunginflammation orsakad av influensavirus.

typer

Den influensa skott är en injicerad vaccin innehållande döda viruspartiklar, som ges i en eller två doser. Nässprayen vaccinet är inte godkänt för spädbarn.

rekommendationer

CDC rekommenderar att alla spädbarn äldre än 6 månader vaccineras för 2009 H1N1 både (svininfluensa) och säsongsinfluensa. Säsongsvaccinations influensa bör upprepas årligen under barndomen.

Säkerhet

Den influensa skott kan inte orsaka influensa och anses mycket säkra, mycket mindre riskfyllt för spädbarn än smittas av influensa. Ytterst sällsynta komplikationer inkluderar allergiska reaktioner på de ägg som används för att göra vaccinet.