XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man beräknar Viktväktarna Points utan fiber Information


Viktväktarna Points är vanligt förekommande på matförpackningar och i restaurangmenyer, men vad gör en dieter göra när ett livsmedel utan förutbestämd vikt Watcher Points presenterar sig? Undviker du att den nya maten? Har du gräver in med tankesättet att det du inte vet kan inte skada dig? Eller vill du ta en penna och papper och beräkna punkter med den information som du har? Om du planerar att gå ner i vikt på din kommande invägningen, kommer det sista alternativet vara en som du väljer. Eftersom fiber kan endast inverkan Viktväktarna Points med upp till 0,8 poäng, föreslår Viktväktarna som dieters helt enkelt utelämna information fiber från punkterna ekvation när fiber information tillgänglig.

Instruktioner

1 Skriv ner de kalorier och fett gram per portion som är noterade på märkningen av livsmedel. Om ett livsmedel etikett är tillgänglig, slå upp denna information på en webbplats som har näringsinformation, till exempel Calorie King Food Database (se resurser).

2. Dela antalet kalorier i en portion med 50. Skriv kvoten på papper. Detta nummer kommer att vara "X" Använda en miniräknare om du inte är säker med dina matematiska kunskaper.

3 Fördela gram fett i varje portion med 12. Skriv ner kvoten. Det kommer att fungera som "Y."

4 Lägg värdena för X och Y. Runda upp värden som är 0,50 eller högre och avrunda nedåt värden som är 0,49 eller lägre.