XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Kväveoxid är en gas som kroppen producerar naturligt. Det stöd i funktioner som penila erektioner, neurotransmission, blodkärlsutvidgning, och minskar också blodtrycket. En brist av salpetersyra kan leda till fysisk svaghet och trötthet. Salpetersyra har fått en hel del uppmärksamhet på senare tid på grund av att ett konstaterande som anger salpetersyra kan hjälpa till hjärtproblem på grund av dess förmåga att vidga blodkärlen, vilket gör att blod och syre att passera lättare. Du kan öka dina nivåer av kväveoxid genom några enkla steg.

Instruktioner

En motion dagligen. När du tränar, oavsett om det är igång eller lyfta vikter, behöver kroppen mer syre, vilket gör att hjärtat att pumpa hårdare och på grund av ökningen av trycket dina artärer "foder börjar producera mer kväveoxid. Ökningen av kväveoxid vidgar blodkärlen och därmed möjliggör mer syre och blod att cirkulera.

2 Ät en kost rik på aminosyrorna L-arginin och L-citrullin. Dessa aminosyror kan hittas i kött, mejeriprodukter, nötter och frukt. När konsumeras, dessa livsmedel direkt skapa kväveoxid och citrullin. Citrullin återvinns genom din cell till L-arginin, som i sin tur producerar ännu mer kväveoxid. Att äta mat med högt innehåll av antioxidanter som vitlök och blåbär skyddar även kväveoxid kroppen producerar genom att slåss mot fria radikaler som skadar kväveoxid.

3 Ta L-arginin och L-citrullin tillskott om du vill ta lättare väg. Men genom att ta kosttillskott i stället för att ha en hälsosam kost kommer att förneka din kropp av antioxidanter som skyddar kväveoxid från fria radikaler.