XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Tight ska dina basketskor Var?

Du kanske vill de nyaste och trendigaste söker basketskor, men mode bör aldrig trumf passform. Basket skor bör passa annorlunda än icke-sportskor, vilket ger en perfekt passform på vissa ställen, men lämnar rum i andra för att hjälpa dig att flytta bättre på banan.

toes

Du kanske har blivit tillsagda att lämna ett litet växande utrymme i skor när du var liten och denna regel är fortfarande i kraft för basketskor. Dicks Sporting Goods föreslår lämnar en miniatyr längd utrymme mellan slutet av skon och i slutet av din längsta tå. Dessutom, enligt PodCare.com, tårna ska inte pressas utan bör du ha tillräckligt med utrymme att sprida ut dem bekvämt. En felaktig tå passning kan leda till blåsor, tånagel problem, liktornar eller förhårdnader.

Bredd och Bend

Mellansulan är i mitten av foten området, runt de punkter där fötterna är det bredaste. Foten ska passa bekvämt över denna del av skon, enligt Dicks Sporting Goods. Du bör inte ha mycket rörelse där, men foten bör inte tvingas att sträcka ut för att täcka bredd either.Your skor bör endast böjas där tårna böj på bollen på fötterna och inte på mellansulan. Böjning i andra områden innebär att sitter för löst.

klackar

Rätt passform för hälområdet av skon skiljer sig från tårna och mellansula passform. Hälen ska kännas fast och tätt i skon, som hjälper till att hålla foten stabil. Hälen kan ha vissa smärre rörelse, men bör inte glida uppåt eller nedåt eller in och ut ur skon. Denna rörelse bör inte vara mer än nageln längd ges i tån området.

Mäns vs Kvinnor

Män och kvinnors basketskor görs på olika sätt och i de flesta fall inte kan bäras av medlemmar av det motsatta könet. Herrskor bygger på en bredare ram än damskor är eftersom kvinnor i allmänhet har smalare fötter. En kvinna försöker bära en män sko måste sprida ut sin fot för långt över mellansulan, medan en damsko skulle vara alltför snäv för en man att bära.