XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Viktökning Kosttillskott för Män

Alla är så självmedveten om att banta, ofta glömmer vi att vissa människor är på den motsatta änden av spektrumet. De som har svårt att gå upp i vikt har alternativ, varav några är läkemedel och av vilka några är proteintillskott för att hjälpa dig att få till det idealvikt.

Vassleproteinpulver

En av de bästa viktökning kosttillskott på marknaden, är vassleprotein ett pulver som inte har någon större fetthalt. Dess förmåga att blanda sig med nästan alla flytande och även yoghurt göra det extremt attraktiv för konsumenterna. Det kommer också i smaker, vilket gör det mycket lätt att göra chokladmjölk av choklad proteinpulver och mjölk. Namn märken av proteinpulver är bäst Isopure, Optimal Whey och Met-Rx Whey.

Met-Rx Måltidsersättning skakar och barer

Met-RX kan komma i antingen skaka eller bar form. Båda formerna av dessa håller många kalorier, vilket är avgörande för viktökning. Genom att konsumera mer kalorier än du normalt behöver, är din kropp kan lagra massa från överskjutande kalorier, så småningom resulterar i viktökning.

kreatin

Många förtroende kreatin mer än vassleproteinpulver, med avseende på dess effektivitet. Kreatin är en förening gjord naturligt i våra kroppar som förser våra muskler med energi. Ta kreatintillskott hjälper till att öka uthålligheten, muskelmassa och all-around vikt. Namn märken av kreatin är Prolab Kreatin, FSI Kreatin och High Power kreatin.

DHEA

DHEA, eller dehydroepiandrosteron, är ett hormon som är producerade av binjurarna i kroppen. Intag av DHEA tillskott bidrar till att upprätthålla rätt nivå av hormonet i kroppen och förbättra kroppens förmåga att naturligt gå upp i vikt. Namn märken av DHEA är AST DHEA, Ultimate Nutrition DHEA och High Power DHEA.