XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Begränsningar för Texas rådjur jakt med hundar


Även hundar är stora följeslagare i området, de ger jägaren en stor fördel framför jägare som inte har några hundar. Av denna anledning finns det lagar mot användningen av hundar för att jaga rådjur i delstaten Texas.

Lagen

Texas lagen säger att det är olagligt för en person att använda en hund antingen jaga eller utöva rådjur.

påföljder

Den som bryter denna lag kan möta upp till ett år i fängelse och / eller bli föremål för böter mellan $ 500 och $ 4000. En individ kan också förlora, eller har avbrutit hans eller hennes jakt eller fiskelicens.

Bestämmelser om Hundar och skjutvapen

Texas lag vidare att, under rådjur säsongen och när på en annan persons egendom, är det olagligt för en individ att bära ett hagelgevär, med antingen hagel eller kulor, medan i sällskap med sin hund. Denna lag gäller endast följande Texas län: Angelina, Hardin, Harris, Harrison, Houston, Jasper, Jefferson, Liberty, Montgomery, Nacogdoches, Newton, Orange, Panola, Polk Rusk, Sabine, San Augustine, San Jacinto, Shelby, Trinity , Tyler och Walker.

Begränsningar för spårning Deer med hundar

Det är också olagligt att använda hundar för att spåra eller släpa en sårad hjort i Angelina, Hardin, Harris, Harrison, Houston, Jasper, Jefferson, frihet, Montgomery, Nacogdoches, Newton, Orange, Panola, Polk Rusk, Sabine, San Augustine, San Jacinto, Shelby, Trinity, Tyler och Walker län.

Spårning Deer med hundar i andra län

I alla andra Texas län är det tillåtet att bära ett skjutvapen inom medan du använder upp till två hundar för att spåra en sårad hjort. Texas lag säger att en sårad hjort klassificeras som en lämnar ett blod spår.