XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Det bästa sättet för Män Över 40 att gå ner i vikt

Gå ner i vikt i alla åldrar kräver en kombination av regelbunden träning och kost justeringar. Att börja kasta de extra pounds, genomföra ett träningsschema som kombinerar olika stilar av motion, och fokusera på att äta naturliga livsmedel och dricka mycket vatten. Om du är över 40 och bestämt sig för att gå ner i vikt, har du att vara målmedveten, ta ditt ätande och utbildning på allvar, och inte göra ursäkter när du känner ducka planen.

Motstånd för resultat

Genomföra regelbunden styrketräning i din rutin är det bästa sättet att börja gå ner i vikt. Detta är en högintensiv aktivitet som använder upp betydande mängder av lagrad energi. För nybörjare, kommer två till tre pass per vecka vara tillräckligt för att ge märkbara fett förlust resultat. Varje session bör vara 45 till 60 minuter, med en kombination av förening eller flera gemensamma, rörelser som knäböj, utfall, marklyft, bänkpress, overhead pressar och böjd över rader. Vissa isolering rörelser, eller enda gemensamt, kan också ingå: biceps, triceps dips, vadpress, kabel flys och hyperextensions. Värm alltid upp och har en tränare visa övningarna till dig om du är osäker på dem.

Ta På Cardio

Cardio är kung för att förlora vikt. Det finns många varianter av konditionsträning som kommer att ge resultat: löpning, simning, cykling, vandring, lagsporter, hoppa rep, klättring och rodd. Om du väljer att göra cardio utan någon tillsatt styrketräning, sträva efter tre till fem sessioner per vecka, på 45 till 60 minuter per session. Om du integrerar motstånd arbete, är två till tre sessioner tillräckligt. Och om du inte har utövat på länge, vara säker på att underlätta i hjärt - välj en intensitet som är lämpligt att din nuvarande kondition. Värm alltid upp först och se till att du stanna hydratiserade.

intervall magi

Intervallträning är ungefär som en korsning mellan motstånd och konditionsträning. Detta är en mycket hög intensitet stil på motion, och bör behandlas på ett förnuftigt sätt. För att utföra ett intervall session, välja en övning, såsom tävlar eller hoppa rep, och arbeta så hårt som möjligt för 20 till 30 sekunder. Ta en 20- till 30-sekunders paus, och upprepa denna sekvens 10 till 15 gånger. Intervallträning bygger på lagrat fett som bränsle och är mycket krävande. Två till tre intervallpass per vecka är tillräckligt, särskilt om du gör också andra typer av motion.

Ät Vikt bort

En av de bästa sätten att förlora fett i fyrtioårsåldern kontrollerar vad du äter, och hur mycket av det. Om du fokuserar på att äta naturliga livsmedel i vettiga mängder, kommer du gå ner i vikt. Äta magert kött, fisk, fågel, ägg, nötter, frön, hela frukter, grönsaker och små mängder av mejeriprodukter och fullkornsprodukter. Undvik söta drycker - inklusive frukt juice och sötad te och kaffe - liksom alkohol så mycket som möjligt. Drick mycket vatten och komplettera med proteinpulver, fiskolja och en multivitamin för att se till att alla dina näringsbehov uppfylls.