XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man installerar en Sling Swivel Stud till ett gevär


Fästa en sele till filen ger dig en rad fördelar, den mest framträdande av dessa är möjligheten att ha en säker och hands-free sätt att bära ditt gevär. Sling kan också användas i vissa fotograferingslägen för att stabilisera ditt mål och öka noggrannheten av vapnet. Men många gevär inte komma med selar redan bifogas. Lyckligtvis är det inte alltför svårt att installera egna sling swivel dubbar, vilket gör montering eller demontering en sele en bris.

Instruktioner

1 Rikta gevär i en säker riktning och kontrollera att den är obelastad.

2 Fält band geväret och ta pipan och mottagaren från lager. Placera lager i den vadderade skruvstäd.

3 Borra ett hål halvvägs mellan grepplocket och tån på undersidan av beståndet. Använd B-Square borrstyrning för att säkerställa att din hål är korrekt i linje med aktiemarknaden. Hålet borras bör vara något mindre än tappens skruven.

4 Borra ett liknande hål på undersidan av gevär s framände, ett par inches framför där du normalt skulle greppa geväret.

5 Skruva reglarna i varje hål. När du har sett till att de passar, ta bort dem och applicera gänglåsning till båda skruvarna, sedan skruva fast dem igen. Din gevär kommer nu att vara redo att ta emot en sele.