XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Peak löpband hastighet som Training


Varje idrottare strävar efter att maximera sin topp rinnande hastighet. En teori om hur detta kan åstadkommas är genom att använda ett löpband. Fitness författaren John Shepherd tyder på att specialiserad löpband, när de används i kombination med andra övningar, kan erbjuda bättre utbildning för sprinters än land utbildning. Vissa kör tränare, men som att springa lärd Owen Anderson, ifrågasätter nyttan av löpband utbildning. Anderson menar att löpband träning är överlägsen land utbildning endast i mycket begränsade omständigheter.

historiska Critique

Vissa experter inom kör samhället avskyr användningen av löpband som utbildningshjälpmedel, enligt Peak Performance artikel av Shepherd där han diskuterar skillnaden mellan löpband och tunnelbane igång. När du kör tunnelbane är dina ben trycka din body mass framåt. Med varje steg du accelererar, sedan bromsa. Så din rörelse är en ständig förändring att påskynda och bromsa. Löpband kräver inte behovet av att driva kroppsvikten framåt. Bältet på löpbandet flyttas automatiskt, så att din kroppsmassa är oförändrad. Motståndarna hävdar att eftersom löpbandet är bara en övning för att placera benen framåt snarare än drivenhet massa, har löpbandet ingen praktisk utbildningssyfte för löpare.

Treadmill kritisk analys

Den löpband hinder som en optimal träningsanordning ligger i dess konstruktion. Vid lägre hastigheter, fot placering och benposition liknar tunnelbane igång. Men som ni verka för topphastigheter, roterar löpbandet snabbare och löparen upplever en förändring i formen. Anderson skriver för Peak Performance att denna avvikelse från tunnelbane löpande resulterar i mindre upprätt skenbens stöd på en snabbare vinkelhastighet, mindre framåt torso mager och en mer upprätt låret av det främre landningsbenet. I grund och botten, biomekanik steg och foten placering skiljer sig mycket från tunnelbane utbildning. Följaktligen löpband är inte bra utbildningsverktyg för löpare för att maximera sin topp kör hastighet, enligt Andersons synvinkel.

Praktiska Geografiska Användningar

Peak löpband träning är överlägsen overground igång när den yttre miljön är platt och inga kullar är omedelbart tillgängliga, hävdar Anderson. Med ett löpband, kan du simulera kullar genom att helt enkelt höja maskinen till vad vinkel du vill. Så om du är van att bara köra på platt terräng, utbildning med löpband med en lutning aktiverar oanvända muskler i vaderna och öka den totala uteffekten.

praktiska användningar

Genom att använda ett löpband kan bidra till att minska trötthet inducerad av maximal användning syre under träningen. Löpband utbildning är också fördelaktigt för de tillfällen då regn eller snö inte tillåter dig att köra land; få någon övning är överlägsen de stillasittande tillfällen då du annars skulle göra någonting.