XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Extra syrgas används för att behandla ett antal störningar för personer i alla åldrar. Reser med flytande syre kan vara farligt, men kan med framgång med ordentlig planering. Det är viktigt att först kontrollera med din läkare innan du reser med syre för att vara säker på att din syretillförsel kommer att räcka för att stödja dig under din resa. Det bör också finnas en full förståelse för de säkerhetsåtgärder som är förknippade med din syretank.

Instruktioner

Bil

1 Ta bort alla terapeutiska bilagor innan du flyttar tanken. Flödesmätaren ska tas bort och tanken bör begränsas innan du flyttar.

2 Placera syretank i ett upprätt läge och i hytten hos fordonet. Tanken bör inte förvaras i någon annan position eller i bagageluckan på en bil.

3 Öppna fönster för att se till att det finns tillräckligt med ventilation. Flytande syre tankar släpper små mängder gas som kan vara farliga i slutna platser. Öppna fönster gör att dessa gaser inte förblir instängd i bilen och orsaka skada för de ombordvarande.

Flygresor

4 Ring flygbolaget och meddela dem att du kommer att resa med syre minst 24 timmar i förväg. Flygbolaget kommer att kunna ge dig de extra kostnader i samband med resa med syre.

5 Skicka ditt recept från din läkare till gate agent för verifiering.

6 Skicka din läkare utsläpp till gate agent som bevis på att du har rätt att resa. Den medicinska frisättning kan omfatta flera handlingar som kan behöva överlämnas till gate agent.