XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Så att välja rätt Choke för Clay tävlingsskytte


Clay tävlingsskytte innebär skytte olika storlekar lera skivor med ett hagelgevär. Lera skivor lanseras genom luften på olika nivåer; Målet är att utmana skyttar att spåra och bryta skivorna under olika konkreta situationer. Hagelgevär har ofta invändiga gängor i änden av cylindern för att installera en choke. Drosslar kontrollera spridningen av bilden när sparken från slutet av hagelgevär fat.

Instruktioner

1 Torka bort smuts, överflödigt choke tub smörjmedel eller insättningar pulver från choke röret trådar i slutet av hagelgevär fat. Använd en gammal trasa för att avlägsna eventuella avlagringar.

2 Applicera en tunn film av choke tub smörjmedel på gängorna på en förbättrad choke tub utformad för hagelgevär som används. Trä röret försiktigt i slutet av hagelgevär och dra åt. Avsluta åtdragning av röret på plats med en choke tub nyckel.

3 Välj en förbättrad choke rör när en bred spridning av bly eller stålkulor lämnar pipan önskas. Välj den förbättrade choke vid fotografering lera mål på en kortare räckvidd; energin i pelletsen kommer att vara mer spridda och kan inte komma så långt.

4 Sätt en modifierad choke i slutet av hagelgevär fat för allmän lera mål fotograferingssituationer. Välj den modifierade choke för ett skott mönster som är hårdare än den förbättrade choke men stil tillräckligt stram för att nå medellång till lång lerduvor. Överväg att använda den modifierade choke som ett allrengöringsmedel gå till kvävas.

5 Välj en full choke tub för hagelgevär vid fotografering lera mål på längre avstånd; en längre sträcka uppnås genom en tätare gruppering av skottet. En tät gruppering innebär ett mindre område som påverkas.