XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

De som lider av kronisk smärta i nedre ryggen kan finna lindring i spinal disk ersättning, enligt Mayo Clinic. Detta kräver dock återhämtning från denna operation tålamod och sunt förnuft. För att få på vägen till snabb återhämtning, det finns flera steg som bör följas.

Förbereda i förväg

Innan du har kirurgi, se några saker för att göra det postoperativa processen lite enklare. Placera husgeråd du använder ofta på en plats där du inte behöver böja sig för att plocka upp dem. Ordna skjuts hem från sjukhuset. Du kommer inte att kunna köra tills din läkare ger dig klartecken.

Vridning

Inte bedriva verksamhet där du måste vrida ryggraden. Det betyder att ingen ansträngande motion. Du måste lära dig att komma i och ur sängen med en rak rygg. Det kommer att bli en justering, men du vill inte förvärra eventuella ryggsmärtor.

lyft

Lyft inte tunga föremål, eftersom det kan anstränga och reinjure ryggraden. Lyfta en burk läsk eller tandborste är okej, men undvika att lyfta en matkasse eller något tyngre.

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik är en viktig del av återhämtningsprocessen och måste göras försiktigt. Utföra övningarna ordinerats av din sjukgymnast. De flesta kommer att fokusera på att öka ryggrad flexibilitet för att öka utbudet av rörelse.

Medicin

Din läkare kommer att förskriva smärtstillande och antiinflammatoriska läkemedel som måste tas efter operationen. Bara ta den rekommenderade dosen han / hon råd och tar inte mer eller mindre.