XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Skid nära Seattle, Washington


Hem till Starbucks och den världsberömda Space Needle, Seattle, Wash., Är också känd för sin uteservering aktiviteter för boende och besökare. Med sitt överflöd av naturliga underverk som berg och skogar, Seattle och dess grannstäder ger idealiska inställningar för både alpina och nordiska skidåkare.

Stevens Pass

Stevens Pass Ski Resort kombinerar äventyr skidåkning tillsammans med en komplett middags och detaljhandel erfarenhet från november till april. Efter en förmiddag av skidåkning på toppen av sluttningarna av Mt. Baker, besökare kan utforska någon av anläggningens snabbmat eller fina restauranger. Skidområdet har också två butiker, Fall Line Sport och The Edge. Besökare kan förvänta sig en stor mängd av snöfall ibland totalt 382 inches i en säsong. Medlemmar av anläggningens ledning arbetar för närvarande på en plan för att inkludera mountainbike på sommaren bland sina framtida verksamhet.

Stevens Pass
Summit Stevens Pass, US Highway 2
Skykomish, WA 98288
206-812-4510
stevenspass.com

Summit at Snoqualmie

Toppmötet at Snoqualmie ligger ungefär 45 minuter från Seattle och är känd för sin alpina skidåkning. Skidorten är omgiven av 2.000 tunnland skog och inbäddat längs basen av Mt. Bagare. Förutom skidåkning, erbjuder hotellet snowboard, snö skridskoåkning och ger natten logi för sina gäster. Erfarenheter som ställs är att likna vid en hotellupplevelse med mer än 80 rum och faciliteter såsom en pool och bastu. Med mer än 450 totalt inches av snöfall varje år, besökare garanteras av en ideal skidåkning miljö, som varar från november till april. Under säsongen, är orten öppet till 10:00, sex dagar i veckan.

Summit at Snoqualmie
1001 State Route 906
Snoqualmie Pass, WA 98.068
425-434-7669
summitatsnoqualmie.com

Crystal Mountain

Ligger ca 80 miles från Seattle, är Crystal Mountain stadens största skidanläggning med 2.600 tunnland av skidåkning och snowboard terräng. Crystal Mountain har skillnaden av värd för 1965 Nationella alpina VM och tillbringade mer än 30 miljoner dollar i renoveringar under de senaste åren. Anläggningen fortsätter att utöka sin prestige genom medborgar strävanden såsom Ski Green Program, som främjar förnybar energi. Skidåkning är inte den enda attraktionen på orten. Nattlogi, bröllop, och detaljhandel är bara några av de ytterligare erbjudanden, för att inte tala middag på Summit House Bistro. Med sitt läge på hög höjd, kan diners njuta av utsikten över orten och staten Washington. Till skillnad från många av statens skidorter, är Crystal Mountain öppet under sommaren från mitten av juni till mitten av september.

Crystal Mountain
33914 Crystal Mountain Boulevard
Crystal Mountain, WA 98022
360-663-2265
skicrystal.com