XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Sprint bilspel sker på nationell och regional kretsar i Nordamerika. Sprint bilar ras på små spår, om smuts och asfaltytor. Du kan köpa utrustning från racerbanan webbplatser samt från förarens webbplatser, spåra platser, sponsorplatser och oberoende auktionssajter webben.

Instruktioner

1 Bestämma namnet på racerbanan där du är intresserad. Om du är osäker, bör din lokala spår har det. Om det är en nationell serie, bör den ha en webbplats. World of Outlaws (WOW) är en av de mest populära serien på grusväg / Sprint bilspel kretsar.

2 Besluta om de varor du är intresserad av att köpa. Om du vill spåra redskap, de flesta kretsar och många spår har sina egna hemsidor. Ohsweken är en av de mest populära WOW spår på kretsen. Om du är intresserad av en viss drivrutin, se nästa steg. Några av de mest populära förare redskap är kläder, hattar, väskor, gjutna modeller, actionfigurer och spel eller trivia objekt som erbjuder information om sprint bil kretsen.

3 Sök efter drivrutiner som du är intresserad av. Många toppförare har sina egna hemsidor, av vilka några kungen av laglösa, Steve Kinser. På hans hemsida, kan du köpa en mängd olika varor och WOW memorabilia. Några av hans mest populära produkter är gjuten och storlekar. Han har även ett urval av damer, barn och nyfödda varor till däck ut hela familjen.

4 Hitta tillgängliga racing redskap. För stor online shopping, kolla in hastighet Dawg Racing. De erbjuder den aktuella punkten står i Sprint Car kretsen och har ett stort urval av kläder och växelspaksknoppar.

5 Köp medan banan. Vid racing händelser, många leverantörer erbjuder objekt. Var på jakt efter försäljning objekt, eftersom inköp på banan kan bli dyrt. Ibland de kommer att erbjuda hattar på två för en uppsättning pris som kan spara pengar.

Tips

  • Kontrollera med Better Business Bureau om du inte är säker på att du litar på en webbplats eller leverantör. Det kommer utan tvekan att vara förfalskade eller olicensierad merchandise tillgängligt på webben.