XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur att montera en Prestige stetoskop


Prestige Medical tillverkar stetoskop som är utformade med grundläggande komponenter som passar ihop logiskt för enkel montering. Logiken i montering är baserad på de medicinska verktygens avsedda användningsområdena. Prestige stetoskop tillåta medicinska vårdpersonal att lyssna på aktiviteten av patient inre organ. Deras konstruktion består av metall och plaströr som ansluter ljud fånga mekanism av stetoskopet, bröstet bit, till bitarna som syftar till att återför ljudet till utövarens öra, hörlurarna. Korrekt montering av Prestige stetoskop säkerställer optimal förmåga att lyssna och bevis för diagnoser och behandlingsplaner.

Instruktioner

1 Leta reda på plast öronproppar. Speciellt framtagen för att passa i öronen, Prestige stetoskop öronproppar är de minsta bitarna för stetoskop, gummi vid beröring och konisk form. Ställ hörlurarna åt sidan på en lättillgänglig plats.

2 Ta bort din Prestige stetoskop för binaural våren. Det är flexibelt och formbart och kan identifieras genom sina två ändar med öppna hål för stetoskop bit bilagor. Den ena änden är öppen för hörlurarna och den andra för stetoskopet på slangen. Lokalisera binaurala vårens öron rör. De utgör de två öppna ändarna av fjädern som kurvan inåt mot varandra. Stetoskopet öra tips är gjorda för att tätt passa runt ändarna av örat rören. Skjut öron välter ändarna av örat rör tills passningen är tätt.

3 Ta ut stetoskopet på langsetet. Det är plast. Den ena änden kommer att ha två rör förlängningar vände uppåt för fastsättning på binaurala våren och den långa änden kommer att ha en förlängning för bröstet bit fäste. Skjut de dubbla ändar stetoskopet slangen över de resterande öppna ändarna av den binaurala våren.

4 Leta stetoskopet bröst pjäs. Som framgår av namnet, är bröststycket placeras mot patientens bröst och rygg för att lyssna på den interna verksamheten. Kistan bit har en kort metall förlängning som passar väl in i den långa änden av din Prestige stetoskop för slangar. Sätt bröststycket i den återstående öppna änden av slangen.

5 Leta stetoskopet är membranet set. Membran uppsättning består av en liten och en stor membran avsedda att filtrera ljudet levereras genom bröststycket. Den mindre membran är en tunn, transparent snäpp stycke med små hål som ett såll. Placera den på bröstet pjäs. Täck den med större, fast, ogenomskinlig membran tills den snäpper på plats.

6 Ta ut stetoskopet överkant. Det är cirkulär som ett hjul. Skjut den över membranet och omslaget. Skruva in de perforerade spåren på den yttre kanten av bröststycket. Prestige stetoskop överkant säkrar bröstet bit s membran, se till att de inte faller ut när stetoskopet används.