XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Att äta en hälsosam diet av fiberrik, fettsnål mat i nutritionist rekommenderade delar, i kombination med motion och regelbunden glukosmätning, kan bidra till att upprätthålla och minska sockernivåer främja hälsosam vikt, ökad insulinsvar och normal blodsocker.

Fiberrik kost

Livsmedel med högt fiberinnehåll, såsom grönsaker, frukt och fullkornsprodukter är låg fetthalt källa för vitaminer och mineralämnen och främja den metaboliska nedbrytningen av socker, fett och proteiner, sänker blodsockernivån.

magert protein

Proteiner ta upp till åtta timmar att metabolisera, lagras i blodet och ökar blodsockerhalten. Magert protein såsom skinn kyckling och fisk kan ätas i små portioner för att undvika socker spikar.

Low-Fat Ingredienser

Magra kryddor, såser och monosaturated fetter som vunnits från olivolja och vegetabilisk olja, underhålla och lägre blodsockernivåer, i motsats till fettrik val av smör, matlagning vin och stekt smetar som ökar blodsockerhalten.

friska Kolhydrater

Friska kolhydratkällor innefattar fiberinnehållande stärkelse såsom bönor, korn, majs, fullkornsprodukter, fettsnål yoghurt och små portioner av frukt, som arbetar för att hålla blodsockret lågt.

undvika Spikes

Del storlek är viktig för att upprätthålla låga blodsockernivåer. Stora delar av bakverk, mjöl-berikad pasta och bröd, hög fetthalt mejeriprodukter, fruktjuicer och livsmedel som innehåller artificiella sötningsmedel kan omedelbart öka socker till ohälsosamma nivåer, vilket orsakar en rad komplikationer.