XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Om du älskar spelet golf, kan du någon gång undrar vad det skulle vara att bli en turnerande professionell. Om du har en rimlig mängd talang, kan du även gå bortom drömmar och ta ditt spel till den högsta nivån. Öva som en PGA touring pro kräver engagemang, tid och en mängd olika resurser. Även om det inte finns någon "ett sätt" att öva, rutiner för de flesta yrkesverksamma inte delar några gemensamma drag.

Instruktioner

1 Utveckla ett team av tränare. Varje PGA professionell har en gunga tränare. De flesta har även fitness eller styrkecoacher och många använder sig av en idrottspsykolog.

2 Planerar att spendera fyra till fem timmar per dag arbetar på ditt spel när du inte spelar i en turnering. Använd väl mer än hälften av din praktik tid på att sätta och ditt närspel. Det är där stroke sparas.

3 Arbetet med en viss del av ditt spel under varje övning. Varje praxis skott ska utföras med ett specifikt mål och syftar till ett specifikt mål. Helt enkelt "slå bollar" tjänar ingen funktion.

4 Utveckla förmågan att veta exakt hur långt du slår alla dina strykjärn, hybrider och kilar. Detta innebär att arbeta på en praxis anläggning där du vet exakt avstånd till mål. När du arbetar med din förare måste du utveckla åtminstone viss förmåga att "arbeta bollen" - hur du ansluter och tona det.

5 Träna närspel genom att slå kilar från olika avstånd till olika typer av stift placeringar. Om din praktik anläggning inte har en välplanerad övningsgreen, gå ut på banan vid dagens slut och använda en av sina greener. Begå två timmar per dag för att bruket av ditt närspel.

6 Öva putting genom att börja med korta puttar och flytta tillbaka till utsedda avstånd. En vanlig praxis teknik är att börja på tre fötter; putt tills du gör 20 puttar i rad. Flytta sedan till tio fot; putt tills du gör 15 puttar i rad. Flytta sedan till 20 fot; putt tills du gör 10 puttar i rad.

7 Upprätta en regelbunden rutin för att arbeta med din sving coach. Se till att du ofta granska grunderna: grepp, anpassning och kroppshållning. Om en del av ditt spel faller isär, få hjälp förr snarare än senare. Arbeta med din styrka tränare tillräckligt ofta att dina framsteg kan övervakas.