XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Vem som helst kan drabbas av värk i foten i alla åldrar. Orsakas av överdriven belastning på foten, ålder, skada, över uttömmande fysisk belastning eller ens dåligt utrustade skor, fot smärta kan behandlas med en uppsjö av läkemedel tillgängliga över disk på apotek. Men det finns en hel del huskurer för mul smärta alltför som är lika effektiva i att erbjuda lindring.

Hot och förkylning

För mul smärta till följd av utmattning, blötläggning foten i en balja med ljummet vatten för en kvart kan minska värken i stor utsträckning genom avslappning av musklerna. En varm dyna medför även om liknande effekter med bättre blodcirkulation. En kall pack är till hjälp för mul smärta eftersom det sänker svullnaden. En annan idé är att alternera tillämpningen av varma och kalla förpackningar för kvarts timme varje att få befrielse från mul smärta.

Senapsfrön och sparris

Du kan lägga till senapsfrön till en balja med varmt vatten och blöta din värkande fot i det för en kvart. Fröna bidra till upplösningen av ackumulerade gifter i leder och muskler och främja blodcirkulationen, vilket resulterar i lindring av mul smärta. Sparris växt kan få ner foten värk genom att eliminera onödiga vätska från kroppen. En viktig naturlig behandling av mul smärta äta lite kokt sparris.

Cayennepeppar och Epsom salter

Capsaicin, en riklig ingrediens i cayennepeppar, kan hjälpa till att göra en kall fot varm och erbjuda lindring av smärta. En åtgärd med cayennepeppar innebär stänka den på foten och sedan sätta på dina strumpor. En annan mul smärta hem botemedel är att suga din värkande fot för kvart i en balja med varmt vatten blandat med ett par matskedar av Epsom salter. Detta kommer att bidra till att minska smärtan.

Skor och stretching

Mycket mul smärta kan orsakas av felaktigt-utrustade skor. Om du är en vanlig löpare eller rollator, få skor som erbjuder riktigt stöd för din fot är av yttersta vikt. En annan enkel åtgärd för att bota fot smärta är att sträcka på kalvar. Placera handen på väggen, när du står 3 meters avstånd. Luta in mot väggen, böja armbågarna, dra en fot framåt medan den andra stannar kvar, med sin häl stadigt på marken. Håll i några minuter och upprepa med den andra foten.

allmänna åtgärder

Massera foten varje kväll innan läggdags med någon lotion. Detta kommer att hjälpa till att förbättra blodcirkulationen och hålla musklerna friska. Äta massor av färska grönsaker, kött, fisk, ägg och mjölk, som kommer att hjälpa dig att bekämpa mul värk. Träna regelbundet.