XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man behandlar Red Ink Tattoo reaktioner med YAG-laser


Röd tatuering bläck kan orsaka granulom, ljuskänslighet på huden, rodnad och torr, kliande hud. Pseudolymphomatous reaktioner kan förekomma senare, orsakar röda knölar och plack. Q-switchad Nd: YAG eller YAG, lasrar emitterar våglängder av ljus för att hjälpa till vid avlägsnande av tatueringar genom att bryta ner pigmentet i bläcket så att det kan absorberas i blodströmmen. YAG laser behandla röda tatuering bläck reaktioner genom att bryta ner bläcket i huden. Kroppen absorberar det under flera behandlingar, och reaktionen på rött bläck bör minska med tiden.

Instruktioner

1 Kontakta en hudläkare om din hudsjukdom. De flesta tatuering reaktioner kan tydligt spåras tillbaka till den dag då tatuering, men några senare ella symtom (såsom noderna i samband med pseudolymphoma) kan vara maligna noder från en annan källa. Det enda sättet att avgöra detta är med en hudläkare råd.

2 Diskutera riskerna med att använda en YAG-laser med plastikkirurg gör borttagning av tatueringar. YAG laser fungerar bäst på mörkhyade personer. Diskutera antalet behandlingar de tror att det kommer att ta att bli av med rött bläck från din tatuering, oftast fem till 12.

3 Fråga den tekniker att tillämpa lokalbedövning eller en lokal frysning spray, om så önskas, tråkig del av smärtan. Laserbehandling vid 532 nm, den bästa frekvensen för röda tatueringar, är jämförbar med känslan av att snäppas upprepade gånger av ett gummiband. Använd skyddsglasögon under behandlingen och inte titta direkt in i laserljuset eftersom det kan orsaka ögonskada.

4 genomgå laser tatuering borttagning behandling. Läkaren kommer att svepa lasern över din tatuering, spridning bläcket. Tatueringen ska bli lättare eftersom bläcket bryter upp och absorberas i blodomloppet.

5 Upprepa ovanstående steg vid efterföljande möten tills tatueringen har helt försvunnit. Väntetiden mellan behandlingarna är vanligtvis sex till åtta veckor. Det tar längre tid för professionella bläck för att smutskasta än amatör bläck på grund av den överlägsna material som används i deras sammansättning. Cirka 60 procent till 70 procent av bläcket bör tas bort efter fyra behandlingar. Som den mängd rött bläck i kroppen minskar, bör reaktionen till bläck lindras och så småningom försvinner.

Tips

  • Det tar flera behandlingar för att helt ta bort en tatuering. Oroa dig inte om effekterna är inte omedelbart uppenbara.
  • Håll röda bläck tatueringar av solljus för att undvika ytterligare rodnad eller reaktioner för att lysa tills behandlingen är klar.
  • Om några nya symptom uppstår, kontakta din primärvårdsläkare omedelbart.