XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Vandring på Grand Canyon Caverns

Grand Canyon Caverns sitter i den höga öknen i norra Arizona på en höjd av 6000 fot över havet. Den största torr grotta systemet i USA sträcker sig omfattande nätverk av grottor över 60 miles till Grand Canyon. I hålor är utanför Grand Canyon National Park gränser, och Grand Canyon Caverns har sista motell, bensinstation och matservice innan du når vandringsled som leder till Havasu Falls, nära den avlägsna inner kanjon byn Supai. Den orörda ökenlandskap som omger hålor är lämpligt för vandring, även om de två mest populära resor är Supai spår och hålor själva.

Cave Vandringar

Undkomma sommarvärmen med en underjordisk vandring på hålor. Grand Canyon Caverns erbjuder en standard 45-minuters rundvandring totalt 3/4 mil. Om du är vältränad, kan du utforska off-trail i hålor med en guide på Explorer Tour. Du har tillgång till rum djupare i jorden och kommer att gå, klättra och krypa på robusta ytor i grottans interiör. Den omfattande grotta systemet ansluter till Grand Canyon över 60 miles därifrån, och anses vara en torr grotta - det har inte droppande vatten eller hög luftfuktighet som kan störa andning, vilket gör det till en idealisk plats att utforska under dåligt väder utanför. Du behöver inte reservationer för 45-minuters tur, men din grupp av två till sex personer kommer att behöva reservationer att inleda en Explorer Tour.

Supai Hike

Grand Canyon Caverns ger dig den sista länken till civilisationen innan ned trail till Supai och Havasu Falls. Fyll din bensintank innan den 63-mil resa till Hualapai Hilltop, där du lämnar bilen bakom. Du vill lämna från hålor innan sunup under de varmare månaderna, eftersom temperaturen på vandringen snabbt kan värma upp till 100 grader eller högre. En gång på spåret, åtta miles och ett tiotal switch tar dig till Supai Village, där du kan välja att tillbringa natten på Havasupai Lodge (havasupaitribe.com) eller fortsätta två miles till en campingplats. Fortsätt längs leden för att utforska underverk Havasu Falls. En mil utanför, stjälper Mooney Falls över en 200 fot klippa. Ett spår längs fallen använder en serie av järnringar, kedjor och stegar för att göra det möjligt för vågad vandrare att utforska smala ström sidan grottor.

När Gå

Grand Canyon Caverns har öppet varje dag året runt med undantag för juldagen. Temperaturen är en konstant 56 grader inne, med 3 procent luftfuktighet, vilket gör det till en idealisk plats att fly sommarens värme eller vinterns kyla med en grotta vandring. Supai kan nås när som helst på året. Temperaturerna i varma sommarmånaderna kan krypa upp till 110 grader, perfekt för ett dopp i det azurblå vattnet. Men vill du börja vandra ut ur ravinen vid första ljus för att få det mesta av din resa ur vägen innan den hetaste delen av dagen. När utforska spår i närheten av Grand Canyon Caverns, lånar 6000 fot höjd sig till snön med dagtid temps i 40-årsåldern, och milda sommardagar på 80-talet och 90-talet.

Vilda djur och växter

Om du kommer att camping natten under en utomhus vandra, föra ett vilt beständig behållare för att lagra din mat i. Även om du inte kommer att behöva oroa sig för björnar stjäla din mat kommer stora, sluga korpar riva öppna förpackningar för att komma åt mat inne , även om de är hängde från ett träd. Djurliv säkra förpackningar finns på de flesta sportartiklar butiker, och finns i modeller som du säkert kan fästa vid ett träd eller annat tungt föremål som hindrar en korp tar bort det. Du behöver inte oroa sig för skallerormar och skorpioner stjäla mat, men vara medveten om var du placerar dina händer och fötter medan vandring för att undvika en smärtsam och potentiellt dödliga bett eller stick från dessa lokala varelser.