XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Tips om Dove Hunting i högt gräs


Dove jaktsäsongen öppnar i början av september i de flesta av USA. Dessa små fåglar är riklig och är ett populärt mål för jägare. Jakt duvor kräver god jakt setup och en skarp bild. Varje jakt scenario kräver olika taktik. Jakt i högt gräs, till exempel, kommer att hålla dig kamouflerade från duvor, men kommer också att orsaka problem med avseende på säkerhet och lokalisera nedskjutna fåglar.

Hitta Hunting Ground

Innan att gå på jakt bör du sätta ut grunderna. Bra spana tekniker kommer att erbjuda fler möjligheter vid inkommande eller utgående duvor. Spana före 09:00 eller efter 15:00 för att titta på duvor under deras aktiva tid. Duvor kommer att användas i höga markområden för att titta på rovdjur. Insats ut din jaktområde där du kommer att vara 25 till 35 yards ut från matnings fåglar.

Döljande

Duvor är angelägna om att rovdjur och kommer att flytta bort om de ser en jägare. Försök att smälta in din omgivning. Även om du kan vara i högt gräs det betyder inte att en duva i luften, på en telefontråd eller i ett träd inte kommer att kunna se dig. Bär Camo-färgade kläder. Persienner kan göras av något som passar in i scenen. Använd högt gräs eller ens majs skal för att göra en blind som kommer att hålla dig dold.

Säkerhet

Att vara i högt gräs kan vara en bra gömställe för dig som jägare. Men det kan göra dig svårt att se om det finns andra jägare i området. Aldrig jaga ensam. När du är på jakt, kontrollera det inte finns några andra människor i den riktning som du fotograferar mot. Håll en akut medicinsk kit till hands i händelse av en olycka.

Jakten

Duvor är små fåglar och bara ta några pellets ner. Använda en mindre storlek skott såsom 7, 8 eller 9. Även om pelletsen kan vara mindre finns det mer som kan packas i det runda. Om du kan använda lockbete för att placera i områden. Liksom många andra fåglar, kommer duvor att lockas till andra fåglar.

Hitta din Dove

När i högt gräs kan det vara svårt att hitta en liten duva som du har tagit. När du har gjort en lyckad skott, titta på duvan drop. Håll ögonen på duvan och hitta ett landmärke för att använda som en styrstolpe. Gå hitta duvan omedelbart. Använd landmärke för att hitta den plats där du senast såg duva. Placera din hatt vid denna tidpunkt för att använda som ett centrum markör. Cirkel hatten, öka din avstånd för att söka efter den duva. Se till att du har placerat hatten på en plats där du kan hitta den när du är klar.