XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Hur Juice persikor

Persikor är en saftig sommar frukt rik på vitamin A och C. Gör juice från persikor som ett sätt att lägga frukt till en hälsosam diet. US Department of Agriculture rekommenderar att vuxna konsumerar en halv till två koppar frukt eller fruktjuice om dagen. Barn bör få 1 ½ koppar. Mycket små barn behöver om en kopp frukt eller fruktjuice varje dag.

Steg 1

Hur Juice persikor

Låt persikorna att mogna helt. Persikor i snabbköpet kan inte vara helt mogen, så att du kan behöva vänta ett par dagar efter att föra dem hem innan pressningen. Persikorna bör vara fast och gul, med inga gröna områden.

Steg 2

Hur Juice persikor

Tvätta persikor i kallt vatten innan pressning för att avlägsna smuts och kemikalier. Också, ta bort stjälken, om det finns ett.

steg 3

Hur Juice persikor

Skär varje persika i hälften med en kniv och ta bort gropen. Ta bort eventuella kvarvarande märg, den trådiga material som ibland fastnar på persika massa när gropen avlägsnas. Huden av persikor är ätbara, så det är inte nödvändigt att skala dem. Men om du använder en mixer, kanske du vill skala persikor. Annars kommer din persika juice har bitar av skal blandas i. Skär varje persika i små bitar som passar in i din juicepress eller mixer.

steg 4

Hur Juice persikor

Starta mixer eller juicepress och låt den gå i ungefär en minut. Tiden varierar beroende på apparaten du använder, så kontrollera tillverkarens instruktioner.

steg 5

Hur Juice persikor

Tillsätt vatten till tunna ut de juiced persikor, om nödvändigt, eftersom juiced persikor tenderar att vara mycket tjock. Lägg bara vatten för att smaka och köra mixer eller juicepress några extra sekunder att blanda väl.

Saker du behöver

  • Mixer eller juicepress
  • skalkniv
  • persikor