XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Öva dina rörelser hemma med din egen basket mål. Du kan installera en på en befintlig struktur, såsom ett garage, snabbt och billigt. Här är hur.

Instruktioner

1 Undersök spelyta nära strukturen du planerar att montera ditt mål på. Den idealiska domstolen är plan och slät med gott om utrymme att spela. Uteplatser och uppfarter brukar fungera bra.

2 Köp en kant, ryggstöd och netto. Du hittar dessa på sportartiklar butiker, vissa centra hem förbättring och lumberyards.

3 Välj en uppsättning avsedd för taket eller montera på väggen. Vissa inställningar kräver att du köper den justerbara fästet separat.

4 Fäst justerbara fästet på strukturen enligt tillverkarens anvisningar. Monteringsfästet bör möjliggöra anpassning till någon taklutning eller struktur ansikte, eller till och med en kombination av de två, med hjälp av glidaggregatet och mutter-och-bult inlåsningar.

5 Montera ryggstöd och fälg enligt instruktionerna som medföljer bakplatta / fälg kit. Detta kommer i första hand att innebära att fästa ryggstöd till konsolen med en rad skruvar och muttrar.

6 Kontrollera vertikala attityd ryggstöd med en liten nivå. (En out-of-lod ryggstöd kan göra för några vilda studsade.)

7 Fäst nätet till kanten.

Tips

  • Det är en bra idé att belägga eventuella skruvar som penetrerar strukturen tak eller vägg med latex täta för att stänga ute fukt. De exponerade huvuden bultarna kan tätas på samma sätt.
  • Reglering höjden på fälgen är 10 fot från spelytan; reglering fälgar mäter 18 inches i diameter; och reglering nät hänga 15 till 18 inches från kanten krokar.
  • Regleringsbackboards är 6 fot med 3 1/2 fot. Mindre, solfjäderformade backboards finns också.
  • Var försiktig vid hantering av monteringsmaterial; vissa kan vara ganska tung. Du kanske vill ha en vän hjälp.