XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur man kan stoppa smärta i huden


Smärta i huden kan orsakas av eksem, bältros, efterverkningarna av bältros, eller fantomsmärta. Följande är några huskurer du kan prova, vissa som kräver en läkares feedback.

Instruktioner

Hur man kan stoppa smärta i huden

1 Kolla in om födoämnesallergier orsakar din hud smärta problem. Vissa livsmedel som kan vara skyldiga är ägg, nötter, majs, kaffe, mejeriprodukter och vete. Eliminera dessa livsmedel syndarna från din diet för två veckor, sedan lägga i var och en vecka i taget. Se vilka en ger din ryggsmärta, klipp att ett ut för gott. Eller använd en liten anteckningsbok för att hålla en matdagbok under två veckor. Observera om dina symtom flair när du äter en viss mat. Eliminera att livsmedel från din kost och se om din smärta försvinner.

2 Försök att komplettera med naturläkemedel som sarsaparilla. Denna ört, som fungerar bra i en te, binder toxiner i tarmen och renar blodet. Naturläkare använder den för att behandla alla typer av hudproblem. Göra te med 1/2 tsk varje SARSAPARILL rot, lakritsrot, kardborre rot, pau d'arco bark, och 3 dl vatten. Sjuda örter i 10 minuter. Stäng av värmen och låt örter branta i ytterligare 10 minuter. Anstränga. Dricka en kopp detta te tre till fyra gånger om dagen.

3 Använd en TENS (transkutan elektrisk nervstimulering) enhet för att blockera smärta. Det är en fickformat, bärbar, batteridriven enhet som skickar svaga elektriska impulser till vissa delar av kroppen för att blockera smärta. Elektroder fästs på huden över eller i närheten av det område där du upplever smärta. En TENS-apparat kan köpas eller hyras.

4 Se din läkare för råd och hjälp med nervblockad injektioner, tricykliska antidepressiva och smärtstillande läkemedel. Alla tre är kända för att vara till hjälp för att reducera eller eliminera smärta.

Tips

  • Se din läkare för ett recept för en TENS-apparat, och din försäkring kommer sannolikt att betala för det.