XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Aquaphor Salva Ingredienser

Aquaphor läkande salva görs av Eucerin, specialister inom hudvård, och är en avancerad helande salva för svår torr hud. Enligt Eucerin webbplats, Aquaphor gjord speciellt för att skydda spruckna eller torr eller irriterad hud. Det även är formulerad för att underlätta läkningsprocessen och återställande av frisk hud.

Aquaphor läkande salva använder naturliga ingredienser för att skapa en barriär och lås i fukt. Det är också parfymfria och icke irriterande för känslig hud.

main Ingredient

Aquaphor läkande salva & # 039; s viktigaste ingrediensen är petroleum, också känd som vaselin. Det är en hudskyddande och dess användning inom strålterapi och diabetes hud frågor är väl dokumenterat av Eucerin.

Olja är en halvfast blandning av väte och kol som håller torr hud ren för att läka.

Inaktiva Ingredienser

Visas bredvid i ingrediens listan Aquaphor är mineralolja och cresin. De är nästan lika viktigt som petroleum i denna formulering, även om de är listade som inaktiva ingredienser.

Mineralolja fungerar som ett uppmjukande medel för att hålla i fukt. Ceresin är liknande i kemisk make-up till petroleum, som görs av väte och kol. Det används för att stabilisera den geléliknande konsistens Aquaphor läkande salva.

Enligt Drugs.com både mineralolja och ceresin öka styrkan och egenskaper av olja för att låsa in fukt och skydda huden.

naturliga Alkoholer

Alkohol i kosmetika, lotioner och salvor används normalt för att torka en produkt helt på huden. Det finns två alkoholer läggs till Aquaphor läkande salva, men inte som torkmedel.

Enligt Cosmetics Database, är lanolinalkohol en organisk alkohol som framställs genom hydrolys, som definieras som en kemisk vatten infusion, eller från fårull. Lanolinalkohol används för att torka petroleum- och andra ingredienser för att reducera en känsla av klibbighet på huden.

Panthenol är en annan naturlig alkoholprodukt som underlättar fuktgivande egenskaper Aquaphor läkande salva att penetrera huden.

Smörjmedel och antiinflammatoriska ingredienser

Även om Aquaphor läkande salva är gjord med petroleum och har ett antal ingredienser för att förbättra fukt lagring, krävs det fortfarande ett smörjmedel ingrediens för att förbättra rörligheten på huden. Glycerin används som ett smörjmedel för att göra det möjligt för Aquaphor läkande salva för att glida över huden.

Aquaphor läkande salva främjar sig som icke-irriterande. Det hävdar också att läka torr och rå irriterad hud. För att göra det, innehåller det bisabolol, den primära alkoholkomponenten av kamomill eterisk olja. Enligt "PDR för växtbaserade läkemedel," kamomill har läkande och lugnande egenskaper och är känd som en anti-inflammatorisk.