XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur kan vi minska Myostatin i blodet


Myostatin i små mängder bygger muskler, särskilt hos unga människor, men stora mängder kan göra precis tvärtom. Motstånd motion i kombination med att äta protein hjälper till att reglera myostatinnivåer nivåer, men leder till muskel- och senskador. Forskarna hoppas att manipulera myostatin produktion kommer att leda till ett botemedel för muskelnedbrytning effekterna av åldrande och muskeldystrofi. Inga droger har producerat ännu minska myostatin.

Instruktioner

myostatin Reduktion

1 Gör styrketräning för att minska myostatinnivåer nivåer. En studie av 15 män och kvinnor som genomförde nio veckors tung styrketräning visade en minskning av myostatinnivåer nivåer mer än 35 procent, enligt tidskriften experimentell biologi och medicin.

2 Äta vassleprotein före och efter styrketräning. Enligt webbplatsen Muscular Development, äldre män som åt vassleprotein före och efter motstånd utöva producerat follistatin-relaterad gen, som hämmar myostatin.

3 Överväga eventuella biverkningar av lägre än normalt myostatinnivåer nivåer. Forskare varnar för att lägre nivåer av myostatin kan försvaga muskelfibrer, vilket kan leda till muskelskada. Och ett team av University of Michigan forskare funnit att minska myostatinnivåer nivåer kan också göra senor spröda och korta, påskynda en process som redan förekommer som människor ålder, vilket ytterligare ökar risken för skador.

Tips

  • Den som är ovana att göra styrketräning bör cosult med yrkesverksamma utbildning och kanske även en läkare, innan man börjar på en sådan diet för att säkerställa korrekt och säker teknik.
  • Ta testosteron kan öka muskeltillväxten, vilket är anledningen till många människor vill minska myostatinnivåer nivåer. Men högre nivåer har visat sig utlösa insulinresistens, vilket kan öka risken för diabetes.
  • Inga läkemedel eller andra terapier har ännu inte införts för att minska myostatin och mer forskning behövs om effekterna av reducerade nivåer och effektiva, säkra sätt att göra det. När det gäller med försiktighet någon produkt som hävdar att minska myostatinnivåer nivåer.
  • Vissa människor har ifrågasatt om "bulking upp" musklerna i hela kroppen inklusive hjärt är frisk.
  • Den som är osteroporotic (har benskörhet) bör vara försiktig när man börjar på någon viktbärande övning för första gången för att förhindra skador.