XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Honung & Longevity


Ofiltrerad opastöriserad rå honung har länge förknippats med lång livslängd. Användningen av rå honung som ett läkemedel botemedel och elixir för ungdomar går tillbaka hundratals, om inte tusentals, år.

Historia

Kända människor i historien, såsom Venetian adelsman Luigi Cornaro, tillskrivs långt och hälsosamt liv till regelbunden konsumtion av honung. Cornaro tillskrivas hans goda hälsa att äta en mager diet och använda honung som sin enda söt. Pythagoras, den berömda grekiska filosofen, åt en strikt diet av honung och bröd och levde till en ålder av 90.

Interna Hälsofördelar

Raw honung består av vitaminer, mineraler, antioxidanter och andra anti-aging egenskaper. Enligt Naturalnews.com, i sin bok "The Survivor närings apotek," Dr Cass Igram, DO skriver att rå honung innehåller naturliga antimikrobiella ämnen som kan vara mycket effektivt mot invärtes parasiter och bakterier. Dessutom ökar ökad konsumtion honung kalciumabsorptionen, hemoglobin räknar och förhindrar anemi.

Externa hälsofördelar

När den appliceras externt, enzymer, vitaminer och socker som finns i rå honung påskynda läkning av hud som skadats av trauma eller infektion. Honung kan placeras på sår och kan användas som ett antiseptiskt för att dra ut skadliga gifter och infektioner.