XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Antibiotika används för att ordineras rutinmässigt, men nu är läkare blir mer anpassade till antibiotikaresistens och tendensen av antibiotika för att avlägsna både de dåliga bakteriefloran från tarmkanalen och de goda flora, lämnar patienter utsatta för diarré, svampinfektioner och urinblåsa infektioner. Nyligen genomförda studier har visat övertygande bevis för att användningen av probiotika, nyttiga levande mikroorganismer som finns i människans tarmar, att balansera bakteriefloran i tarmen bör vara rutin vid förskrivning antibiotika för att vissa patienter. Du bör rådgöra med din läkare om du upplever någon intestinal upprörd när du tar föreskrivna antibiotika mediciner.

Instruktioner

Hur man tar probiotika under antibiotikabehandling

1 Få dina probiotika från den mat du äter. Livsmedel som yoghurt, fermenterad och ojäst mjölk, miso, tempeh, vissa juicer och sojadrycker.

2 Ta dina probiotika i tillägg form. Din lokala hälsokostaffär och apotek har en mängd olika probiotiska föreningar i piller, kapsel eller pulverform som du kan ta dagligen medan du är under antibiotikabehandling för att öka mängden nyttiga växter i tarmkanalen.

3 Forskning bästa probiotiska för dig. Lactobacillus och bifidobakterier är de vanligaste probiotika tillgängliga. Lactobacillus lever normalt i människans tarmar och vagina och producerar vitamin K, laktas och antimikrobiella substanser såsom acidolin, acidolphilin, lacticidin och bakteriocin. Den har få biverkningar, men bör undvikas av personer med försvagat immunsystem, tarmkanalen skador, eller de med svår överväxt på tarmbakterier. Lactobacillus används inte bara för att återställa bakterietarmfloran, men i fall av bakteriell vaginos, liksom. Det sägs också ha anti-inflammatoriska egenskaper och anti-cancer egenskaper. Det rekommenderas för användning mot diarré i samband med antibiotikabehandling.

4. Tänk Bifidobacterium för hudallergi förhållanden. Bifidobacterium är ett annat probiotiskt att öka mikrofloran i tarmen, men den har också fördelaktiga effekter mot vaginala bakterie förhållanden, och har visat sig ha vissa antiallergieffekter. Det finns också en del forskning som görs i anti-kolesterol egenskaper Bifidobacterium och dess förmåga att stärka immunförsvaret. Det används för att hjälpa till tarmproblem från colon irritabile och Crohns sjukdom, och rekommenderas för att minska diarré i samband med långvarig antibiotikabehandling.

5 Lägg streptococcus thermophilus till mixen. Denna imponerande klingande mjölksyrabakterien används ofta i kombination med Lactobacillus och Bifidobacterium för maximal effekt i gynnar tarmkanalen vid turistdiarré, colon irritabile och andra villkor. Det finns naturligt i yoghurt och mozzarellaost.

Tips

  • De med undertryckta immunsystem bör vara försiktig med att använda probiotiska kosttillskott, liksom de med hjärtbesvär och pankreasdysfunktion. Gravida kvinnor bör rådgöra med sin läkare innan du använder probiotika.