XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem
Viktökning Kosttillskott för tjejer

Medan många kvinnor ser att ändra sina kostvanor som ett sätt att gå ner i vikt, andra använder diet som ett sätt att gå upp i vikt. Du kan vara ute efter att gå upp i vikt genom att bygga muskelmassa, eller alternativt, om du är för närvarande underviktig. Enligt National Heart, Lung, and Blood Institute, du är under om ditt BMI är lägre än 18,5. Äta tillräckligt med mat för att gå upp i vikt kan vara svårt, och det är där tillskott kan komma till hands.

Kosttillskott: Kvinnor vs Män

När det gäller kostbehov, män och kvinnor är mycket lika. Enligt det amerikanska rådet på övning, är den största skillnaden mellan könen kaloriintag, som flickor behöver färre kalorier än pojkar. Gå upp i vikt handlar om kaloriintag - du måste konsumera mer kalorier än du förbränner. Eventuella viktökning kosttillskott du tar bör användas som ett sätt att öka ditt kaloriintag.

Proteinpulver Ström

Flickor som vill bygga muskler behöver en högre intag av protein än de som är stillasittande och göra lite eller ingen motion. En proteinpulver kan vara ett bra komplement till din tillägg arsenal om du kämpar för att få tillräckligt med protein från livsmedel, konstaterar styrka tränare Molly Galbraith av Girls Gone Stark. Det kan också hjälpa till med muskel återhämtning efter ett träningspass. Alli McKee, även om Girls Gone Starkt rekommenderar att din proteinpulver mer intressant genom att blanda den i en super skaka med andra ingredienser såsom pumpa, kokos, jordnötssmör, bananer eller bär.

Going for Vinst

Gainer innehåller protein, men har också tillsatt fett och kolhydrater, som ger deras totala kaloriinnehållet upp högre än en vanlig proteinshake. Överväga att gå till en viktökning tillägg i stället. Hög proteinenergimilkshakes är ett tillförlitligt sätt att sätta tyngd på, konstaterar Lynne Hubbard, dietist vid St Thomas 'Hospital i London. Dessa shakes kommer ofta ofta förblandas, men du kan köpa dem i pulverform också.

Bulk med Bars

Om tanken på att dricka dina kalorier gör ingenting för dig, kan komplettera din kost med protein bars vara ett bättre alternativ. När plocka en bar, William Lagakos Byggd Lean erbjuder några viktiga tips. Baren bör ha minst 20 gram vassleprotein i den, har färre nätcarbs än gram protein, har tillräckligt med fett för att passa dina kostbehov och inte innehåller många ingredienser. Denna sista punkt säkerställer att stången inte är alltför bearbetade och inte innehåller massor av tillsatser.