XXXXX.com  Home
Aztechcenter.com  Hem

Hur för att lindra smärtsamma knän och värkande leder


När människor blir äldre, deras kroppar börjar långsamt att bryta ned. Knän och leder börjar värka från år och år av tjat. När lider av artrit, bursit, fibromyalgi eller något tillstånd som drabbar knäna och andra leder, med rätt produkter, som ibland kallas ortoser, hjälper dig att behålla din livsstil och minska smärta du lider.

Instruktioner

Hur man håller på att flytta Trots värk, smärta, svullnad och stelhet

1 En av de bästa sätten att hantera artrit är att hålla sig i rörelse. Inte förbli stillasittande eller du kommer sannolikt att bli ännu hårdare. Att förlora rörlighet och uppleva smärta och svullnad i knät är ofta resultatet av artrit. Ibland knät kan kännas som om det kommer att falla isär. Du kan höra ljud som kommer från ditt knä där ben skaver mot ben. Bursit kan också uppstå var som helst att du har ett gemensamt. De vätskefyllda kuddar kallas bursa blir inflammerad, och detta gör ert gemensamma ont. En knäleden infektion kommer också att resultera i smärta. Att hitta ett sätt att minska eller till och med eliminera smärta, svullnad och stelhet är viktigt; annars, du kommer inte att kunna gå om ditt företag. Vara aktiv är viktigt.

2 Investera i fot ortoser, som är enheter som sulor eller bågar som förändrar bio-mekanik och funktion i foten. Ortoser minska knä smärta eftersom de ändrar fördelningen av kraft genom vristen och foten. Ortoser fungerar som kuddar och hjälpa till att eliminera trauma till fötter, anklar och knän. Ortoser kan också ändra justeringen av fotleden och foten, vilket ändrar inriktning av knäet.

3 Använd stödstrumpor eller slang som värmer dina ben och knän. Ledvärk blir värre när det är kallt, så du behöver för att hålla din nedre extremiteterna varma. Dessutom, stöd slang ge stöd till knäna, lår, vader och fötter. Du kan också välja komprimerings knästöd, som är en wrap som stadigt stöd knäna och erbjuder cirkulär kompression och värme.

4 Använd en säng kompis, som ger fuktig värme, återfuktar dina celler och hud, och ger snabb lindring från smärta och värk. Säng Buddies värms i mikrovågsugn eller så kan du välja den kalla versionen och sätta enheten i frysen och använda den för kylbehandling. Värmeterapi minskar stelhet gör din kroppsvävnader mer smidig och minskar spasmer. Att sätta varma, fuktiga förpackningar på knät hjälper mjuka upp dig. Om du ont efter du tränar, är sängen buddy en idealisk smärtstillande. Kylbehandling via Bed Buddy kommer att minska svullnad och lindra smärta och spasmer.